Zrob reset auta.Miał ktoś taki problem z wartownikiem. Po paru minutach od wyjścia z auta dostaje takie powiadomienie.
View attachment 9097
W Polsce jeszcze nie.Czy można w Polsce dodać Wall Connector do apki mobilnej ? Ja nie mam takiej opcji a w sieci pokazują, że można.
Może coś z pendrivem? Masz jakiś dodatek w stylu hub USB wpięty? Pendrive jest dobrze sformatowany? Może jest pełny? Spróbuj zrobić format z menu Bezpieczeństwo. Na dole jest taka opcja.Miał ktoś taki problem z wartownikiem. Po paru minutach od wyjścia z auta dostaje takie powiadomienie.
View attachment 9097
Format robiłem. Reset auta też. Nic nie pomaga.Może coś z pendrivem? Masz jakiś dodatek w stylu hub USB wpięty? Pendrive jest dobrze sformatowany? Może jest pełny? Spróbuj zrobić format z menu Bezpieczeństwo. Na dole jest taka opcja.
Jeśli nie to, to może pod dzwonkiem z powiadomieniami jest coś napisane.
Ktoś już pisał na forum, że dodał. Wygląda na to, że testowo mogli udostępnić jakiejś grupie osób.W Polsce jeszcze nie.
Tak, jak zalogowal sie na swoje konto bedac w USA ? Chyba wtedy sie mu pojawilo 😛Ktoś już pisał na forum, że dodał. Wygląda na to, że testowo mogli udostępnić jakiejś grupie osób.
No nie do końcaTak, jak zalogowal sie na swoje konto bedac w USA ? Chyba wtedy sie mu pojawilo 😛