KrzysztofFly

Moderator
Ja kupowałem dwa te:
To są oryginały takie jak montuje tesla u siebie. Zmieniłem właśnie w długi weekend.
Wydaje się, że parametry mają podobne, poniżej opis z katalogu dotyczący filtra MANN;

"Filtr z węglem aktywowanym i polifenolem, z działaniem antybakteryjnym, Filtr pyłowy dokładnego oczyszczania (PM 2.5), z działaniem grzybobójczym, Filtr z węglem aktywnym"

danielm

Pionier e-mobilności
Ciekawe czy niebiescy wiedzą gdzie sprawdzić przebieg pojazdu. W czasie kontroli mają obowiązek wpisać :)
w 2021 pan policjant wystawiający mi mandat stwierdził że na tablecie to moge sobie napisać co mi pasuje, mam mu pokazać licznik z przebiegiem auta. na przeglądzie po 3 latach też łatwo nie było ale diagnosta dał się przekonać jak mu porównałem z aplikacją wynik i wyszło to samo

gim-kg

Pionier e-mobilności

Attachments

• IMG_9333.JPG
    IMG_9333.JPG
    490,6 KB · Liczba wyświetleń: 50

slaveq

Pionier e-mobilności
Tak, ja używam. Wymieniałem tez u kolegów. Pamiętaj tylko, że musisz kupić 2 szt. A 8583 Filter+ pro trzywarstwowy filtr, działa przeciwko wirusom, bakteriom, pleśni, drobnym pyłom. Neutralizuje alergeny i szkodliwe gazy.
Dzięki, a masz jakiś link na allegro tego filtra bo znajduje tylko ten mój bez pro? Jakiś numer katalogowy?

KrzysztofFly

Moderator
Dzięki, a masz jakiś link na allegro tego filtra bo znajduje tylko ten mój bez pro? Jakiś numer katalogowy?
To jest ten sam filtr.
Zrzut ekranu 2023-05-04 192735.png

kristof46

Fachowiec
Nie mam iPhone ale odpowiem, bo to nie jest kwersia Apple.
Nie ma chyba telefonu / gadżetu na którym po BT da się wybierać pliki z telefonu :p To tak nie działa też na Android... BT służy tylko do przesyłania dźwięku i jakiś podstawowych komend. Chyba tylko Car Play / Android Auto daje takie opcje, ale to jest po WiFi albo kablu.
Standardowo przez bluetooth masz takie komendy.
Stop/Play
Kolejna/Poprzednia
Ciszej/głośniej
Przewin w przód/przewin w tyl
Jeśli chcesz coś więcej to nie jest to już standard BT Audio
Nie do końca macie racje. Audi którym jeździłem i które mam w sumie cały czas pozwala przeglądać wszystkie zapisane offline pliki muzyczne bez podłączania go po kablu. I nie mówię tu także o bezprzewodowym CarPlay a zwykłym połączeniu bluetooth . Można przeglądać po artystach albumach itd. Co więcej mowa tu o utworach które pochodzą z Apple Music ale są zapisane do odsłuchu offline. Poprzednio miałem passata i on też to potrafił. Zatem da się.

zibizz1

Pionier e-mobilności
@kristof46 Masz rację, ja zatrzymałem się na wersji AVRCP 1.0, wszystkie urzadzenia z którymi do tej pory miałem do czynienia własnie tyle oferowały. Wygląda na to że Tesla oferuje to co w 1.3. Wersja 1.4 weszła w iOS 5 ponad 10 lat temu i z tą specyfikacją były problemy. Wychodzi na to że aktualnie w Tesli nie mozna przeglądać piosenek z telefonu

Version 1.0 - Basic Remote Control Commands(Stop, Play, Pause, Skip, etc;)
Version 1.3 - Status of music that is playing(Playing, Stopped, etc;), Metadata information on directly displayed on the track(Track name, Artist, etc;)
Version 1.4 - Browsing and Manipulation of 2 or more players, Browsing of media metadata including "Now Playing List", Support for perfect volume, and basic search capabilities.
Version 1.5 - Specification corrections required for the 1.4 version and clarifications to volume control, browsing, and other features.
Version 1.6 - Number of items that are in a folder or playlist without downloading the list, Support for transmitting cover arts through the BIP over OBEX protocol.