Co daje "auto"?Ma mozliwosc, moze byc zamkniety, otwarty i auto.
Klimatyzacja tym rządzi sama.Co daje "auto"?
Masz Model Y i przyszedłeś się flexować na forum dla Model 3?Mam zawsze na auto i jak dotychczas jeszcze smrodu w aucie nie poczułem.
Mmm flexować ? nie kolego nic z tych rzeczy. Pisze, czytam i zdobywam wiedzą zarówno tu jak na innych wątkach tego forum. Po co ta agresja ? Miłego dnia.Masz Model Y i przyszedłeś się flexować na forum dla Model 3?![]()
To nie agresja, jaja sobie robię.Mmm flexować ? nie kolego nic z tych rzeczy. Pisze, czytam i zdobywam wiedzą zarówno tu jak na innych wątkach tego forum. Po co ta agresja ? Miłego dnia.
Mam taki sam problem. Potem drugi problem jest z tym, że jak włączę to nie ma nigdzie pokazane, że jest zamknięty i o tym zapominam, a potem się zastanawiam "co te wiatraki tak dziwnie głośno chodzą".Dodam, że jest to trochę upierdliwe, bo wymaga dwóch kliknięć i sam przycisk jest prawie niewidoczny w sekcji klimatyzacja.
Chociaż można chyba ustawić skrót pod przytrzymaniem lewego scrolla.
Jest skuteczne do tego, do czego jest zrobione, czyli do obniżania ilości energii potrzebnej na chłodzenie / grzanie kabiny, przy odpowiednim komforcie pasażerów i świeżości powietrza w środkuNiestety, ale to „auto” w TM3 jest nieskuteczne/nie działa, 😕