Na szczęście nie ma.Wyprowadźcie mnie z błędu, że TM3 nie ma regulacji rekuperacji![]()
Nie ma, ale przy pełnej bateri rekuperacja działa słabo, trzeba jednak używać przez pierwsze kilometry hamulca.Wyprowadźcie mnie z błędu, że TM3 nie ma regulacji rekuperacji![]()
coś mi się wydaje że wprowadzili z powrotem. nawet chyba robiłem kiedyś zdjęcie że wróciło ale nie moge znależćNa szczęście nie ma.
wisisz mi 10 minut życia bo poszedłem do garażu 2 bloki dalej udowodnić Ci że nie masz racjiNie ma w menu ale można regulować z SEXY buttons 0-25-50-75-100%
Słyszałem że w kolejnej wersji oprogramowania ustawienie ma się pojawić na ekranie. Tylko nie wiem po co bo 100% to najlepsze ustawienie. ja przestawiłem tylko z ciekawości. Może tylko w jakiś specyficznych przypadkach typu holowanie by się jedynie przydało.
wisisz mi 10 minut życia bo poszedłem do garażu 2 bloki dalej udowodnić Ci że nie masz racji![]()
ooo to bardzo dziwne co napisaliście bo.... poszła fama że tesla wycofuje wszystkie swoje auta wyprodukowane w chinach. jak się ktoś wczytał w szczegóły to okazało się że nie wycofuje tylko aktualizuje a dokładniej to przywraca opcję LOW rekuperacji bo ktoś podał tesle do sądu w chinach czy jakaś inna bzdura. poleciałem wtedy do auta bo nawet nie wiedziałem że tę opcję zabrali i okazało się że ją mam więc pomyślałem że zabrali w chinach i oddali w chinach a tu się okazuje że Wy jej nie macie. ciekawe. oczywiście tak jak mówicie, LOW jest absolutnie niepotrzebneJa nie mam tej opcji ale podobno weszła w 2023.6.100.1
2023.12.10
Tylko napisane "not relevant for Poland"
Ja nigdy nie miałem tych wersji, po 2023.12.9 wskoczyłem na 2023.2
Zgadzam się że w chill później wchodzi rekuperacja. Czy jest słabsza nie jestem pewien ale przez to że delikatniej wychodzi to na początku jazdy na chill przestrzela się zakręty bo noga inaczej skalibrowana![]()