Tesla mówi tylko przy zamówieniu, ale jestem ciekaw czy są jakieś aftermarketowe, bo chciałbym.Czy montaż haka w TM3 można zamówić po jakimś czasie po odbiorze auta (np. po roku), czy tylko przy zamówieniu i konfiguracji auta?
Tesla mówi tylko przy zamówieniu, ale jestem ciekaw czy są jakieś aftermarketowe, bo chciałbym.Czy montaż haka w TM3 można zamówić po jakimś czasie po odbiorze auta (np. po roku), czy tylko przy zamówieniu i konfiguracji auta?
Ale ja bym mógł nawet oficjalnie go założyć w serwisie Tesli.... za normalną cenę.Tesla mówi tylko przy zamówieniu, ale jestem ciekaw czy są jakieś aftermarketowe, bo chciałbym.
Tylko przy zamówieniu.Czy montaż haka w TM3 można zamówić po jakimś czasie po odbiorze auta (np. po roku), czy tylko przy zamówieniu i konfiguracji auta?
Ja mam wpisane w Yku pola O1/O2 -- a na stronie ostatnio weszła opcła montażu haka z podaną stawką (w sklepie Tesla). jak masz pusto w dowodzie to zerknij na COC czy tam były dane pod przyczepę i błąd przy rejestracji przez Urząd czy rzeczywiście nie ma przewidzianego paramentru.Tylko przy zamówieniu.
Jeśli chcesz holować przyczepę to aftermarket Ci nie pomoże. Sprawdź pozycje O.1 i O.2 w dowodzie. Znajdziesz tam nic, zero. Nie wiem jak można to w naszym kraju przeskoczyć.
Na rowery jakiś akcesoryjny jak znajdziesz.
Mówimy o Modelu 3.Ja mam wpisane w Yku pola O1/O2
Jeszcze ważniejsze jest to co wpisane w polach F2 i F3. Jeśli w F3 są kreski to legalnie nie zamontujesz nawet bagażnika na rowery, nie mówiąc o holowaniu przyczepy.Tylko przy zamówieniu.
Jeśli chcesz holować przyczepę to aftermarket Ci nie pomoże. Sprawdź pozycje O.1 i O.2 w dowodzie. Znajdziesz tam nic, zero. Nie wiem jak można to w naszym kraju przeskoczyć.
Na rowery jakiś akcesoryjny jak znajdziesz.
Bardziej myślałem że szanse na błędy przy rejestracji są duże (ja miałem przejścia z masą i oświadczeniami) więc po cichu zakładałem że może tobie nie wpisali a w innych wydziałach kom. mają te pola wypełnione.