ypl

Pionier e-mobilności

daniel

Señor Meme Officer
https://forum.elektrowoz.pl/threads/tesla-model-y-gadzety.3553/

Po pół roku dalej wyglądają jak nowe, cały syf ląduje w komórkach co bardzo ułatwia utrzymanie czystości. Ciekawy jestem jak zimą dadzą radę.
Też mam i mogę polecić. Piasek się nie rozsypuje po całym dywaniku. Sorry, nie sprzątane od Bóg wie kiedy. :p
1696841878223.png

1696841892388.png

1696841904857.png

Michal

Moderator
Ufff... myślałem, że tylko ja mam taki syf w aucie, ale jednak nie :)

daniel

Señor Meme Officer
oni ten podstopnik montują śrubami ... LOL
a jak oceniasz podstopnik?
Jest, bo jest. Nie przeszkadza. Ktoś pisał, że dobrze mieć, bo w tym miejscu się najbardziej wyciera dywanik, więc można sobie tylko tę część wymienić zamiast całego. Same dywaniki dobrze leżą, nie przesuwają się.

Do bagażników to tak powiedziałbym, że niekoniecznie wziąłbym drugi raz. Frunk chyba się zmienił, bo na początku dali mi za duży i musiałem odsyłać i czekać na nowy, ale nic bardzo brudzącego tam nie wkładam, więc nie powiedziałbym, że jest tam w ogóle potrzebny. Tylny bagażnik wypełnia wnękę na środku, ale nie pokrywa boków, więc tu jestem trochę zawiedziony, bo boki są odsłonięte.

Jak kupi się od nich zestaw to dają zniżkę -10% na dywaniki, ale dla Ciebie to musztarda po obiedzie. :p
Możesz się co najwyżej z kimś umówić, że zamówi po Tobie.

wiktor

Posiadacz elektryka
Jest, bo jest. Nie przeszkadza. Ktoś pisał, że dobrze mieć, bo w tym miejscu się najbardziej wyciera dywanik, więc można sobie tylko tę część wymienić zamiast całego. Same dywaniki dobrze leżą, nie przesuwają się.

Do bagażników to tak powiedziałbym, że niekoniecznie wziąłbym drugi raz. Frunk chyba się zmienił, bo na początku dali mi za duży i musiałem odsyłać i czekać na nowy, ale nic bardzo brudzącego tam nie wkładam, więc nie powiedziałbym, że jest tam w ogóle potrzebny. Tylny bagażnik wypełnia wnękę na środku, ale nie pokrywa boków, więc tu jestem trochę zawiedziony, bo boki są odsłonięte.

Jak kupi się od nich zestaw to dają zniżkę -10% na dywaniki, ale dla Ciebie to musztarda po obiedzie. :p
Możesz się co najwyżej z kimś umówić, że zamówi po Tobie.

I to jest haxagon tak? A ta guma na podstopniku się w ogóle wyrobiła?
I @daniel ile Twoje mają?

ypl

Pionier e-mobilności
Jak ja zamawiałem, to dzwoniłem do nich przed zamówieniem, i mi podstopnicę odradzał człowiek z eva dywaniki. Mówił, że jeżeli żona w szpilkach nie będzie dużo jeździć to się nic złego nie będzie działo.

daniel

Señor Meme Officer
10 miesięcy. Guma wygląda normalnie. W sumie to nawet nie jestem pewien czy to jest miejsce pod piętę jak tak patrzę na zdjęcie. :unsure:

wiktor

Posiadacz elektryka
10 miesięcy. Guma wygląda normalnie. W sumie to nawet nie jestem pewien czy to jest miejsce pod piętę jak tak patrzę na zdjęcie. :unsure:

Bardziej ciekawe jest to, że owijka się wyrobiła, która jest po lewo od pedału hamulca.