mm-tesla

Posiadacz elektryka
Dziś w trasie usłyszałem piszczenie, dźwięk jednostajny, przy wyłączonej klimatyzacji dalej go słychać. Ciężko stwierdzić co to mogło być, przy 120km/h, 140km/h bez zmian w głośności. Nagrałem film, ale niestety przez szumy nie słychać, macie jakieś pomysły? Brzmiało to tak jak stare zasilacze potrafiły piszczeć.

lvlthn

Pionier e-mobilności
Dziś w trasie usłyszałem piszczenie, dźwięk jednostajny, przy wyłączonej klimatyzacji dalej go słychać. Ciężko stwierdzić co to mogło być, przy 120km/h, 140km/h bez zmian w głośności. Nagrałem film, ale niestety przez szumy nie słychać, macie jakieś pomysły? Brzmiało to tak jak stare zasilacze potrafiły piszczeć.
Jechałeś na supercharger? Było zimno?

szwastom

Nowy na Forum
Czy miał ktoś problem z komunikatami wbudowanej nawigacji? U mnie działa to w ten sposób, że przy kierunku prosto mówi "skręć w prawo". Na ekranie manewr wyświetla się poprawnie i wyraźnie pokazuje, żeby jechać prosto, a mimo to z głośników komunikat "w prawo". Mieliście coś takiego?

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Jechałeś na supercharger? Było zimno?
Był wieczór około 10oC, byłem już 1h po ładowaniu. W połowie trasy zaczęło piszczeć.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Mam pytanie po jaka cholerę typy z US przy podłączaniu kabla do ładowania stukają nim o lampę?
Kiedyś nie działał przycisk za dobrze do otwierania klapki, więc musieli ręcznie otwierać pokrywę przez jej dotknięcie, potem to się w mema zamieniło i dlatego tak jest, później różne filmiki jak to lampy się niszczyły od tego itd. https://www.tiktok.com/video/7186400625251405062
coś ala ładowanie telefonu w mikrofalówce

zibizz1

Pionier e-mobilności
Mam pytanie po jaka cholerę typy z US przy podłączaniu kabla do ładowania stukają nim o lampę?
To takie nawiązanie do innych rzeczy które się gdzieś wkłada. Jest nawet taki żart ze przed wejściem zawsze trzeba zapukać;)

eugtor

Posiadacz elektryka
Jakie parametry elektryczne ma ładowarka (zasilacz) Tesli, która jest dołączana do zestawu kabli w nowych TM3?