Spuchł z g
slyszalam o przyroscie tkanki tluszczowej Broniu ale o tkance miekkiej?😉Z wiekiem przyrasta rozumu kosztem metabolizmu.. itd
Moge mieć odwrotnie
Kur.. wa ostatnio chudnę...
Spuchł z g
slyszalam o przyroscie tkanki tluszczowej Broniu ale o tkance miekkiej?😉Z wiekiem przyrasta rozumu kosztem metabolizmu.. itd
Moge mieć odwrotnie
Kur.. wa ostatnio chudnę...
Jechałeś na supercharger? Było zimno?Dziś w trasie usłyszałem piszczenie, dźwięk jednostajny, przy wyłączonej klimatyzacji dalej go słychać. Ciężko stwierdzić co to mogło być, przy 120km/h, 140km/h bez zmian w głośności. Nagrałem film, ale niestety przez szumy nie słychać, macie jakieś pomysły? Brzmiało to tak jak stare zasilacze potrafiły piszczeć.
Był wieczór około 10oC, byłem już 1h po ładowaniu. W połowie trasy zaczęło piszczeć.Jechałeś na supercharger? Było zimno?
Kiedyś nie działał przycisk za dobrze do otwierania klapki, więc musieli ręcznie otwierać pokrywę przez jej dotknięcie, potem to się w mema zamieniło i dlatego tak jest, później różne filmiki jak to lampy się niszczyły od tego itd. https://www.tiktok.com/video/7186400625251405062Mam pytanie po jaka cholerę typy z US przy podłączaniu kabla do ładowania stukają nim o lampę?
To takie nawiązanie do innych rzeczy które się gdzieś wkłada. Jest nawet taki żart ze przed wejściem zawsze trzeba zapukaćMam pytanie po jaka cholerę typy z US przy podłączaniu kabla do ładowania stukają nim o lampę?