A ogranicznik TWI w Pilotach jest na 1.6 mm. Więc skąd ta zmiana ?Ja na pilotach zrobilem 55kkm bedac w miedzyczasie dwa razy na wypadach wakacyjnych w Chorwacji i Grecji.
Jak zmienialem to mialy jeszcze 3,5mm bieznika. Jezdze dosc spokojnie, opony szybko znikaja jak czesto ruszasz z max moca.
Z tego co udało mi się dowiedzieć na infolinii Tesli, to minimalna głębokość zalecana to 3 mm, dopuszczalna różnica w głębokościach bieżnika na jednej osi to 1.5 mm, między osiami - nie ma wymagań.A ogranicznik TWI w Pilotach jest na 1.6 mm. Więc skąd ta zmiana ?
Nie trzymaly juz. A na mokrym jechalem jak na lodzieA ogranicznik TWI w Pilotach jest na 1.6 mm. Więc skąd ta zmiana ?
No to jest mój faworyt gdy będę zmieniał, też chętnie bym poczytał opinie, zobaczył testy.Continental UltraContact NXT 235/45 R18 98 Y XL, FR
Jak na razie, taki powiedzmy bełkocik sukcesu :No to jest mój faworyt gdy będę zmieniał, też chętnie bym poczytał opinie, zobaczył testy.
Nie wiem, chciałbym aby wygrałyA mogli by zapłacić dwóm forumowiczom za dwa komplety opon, opłacić tor by jechali równolegle, jeden na zwykłych, a drugi na continental, przez 100km, odczyt zużycia, potem wymiana kół i po 100km odczyt zużycia. Pokazać wynik i chwalić się, że fajne. A jak nie to się nie chwalić. Koszt testu - wynajęcie toru, kieszonkowe dla dwóch kierowców i dwa komplety własnych opon.