eugtor
Posiadacz elektryka
A nie wiem. Na razie jeszcze nie mam TesliA nie wystarczy spiąć z API Tesli i samo będzie ustawiać wszystkie parametry jak ktoś chce dokładnie?
A nie wiem. Na razie jeszcze nie mam TesliA nie wystarczy spiąć z API Tesli i samo będzie ustawiać wszystkie parametry jak ktoś chce dokładnie?
Generalnie mapy aktualizują się kilka razy do roku.Mam pytanie, chciałem zgłosić do mapy Tesli , nowy odcinkowy pomiar prędkości (jest od od dwóch miesięcy nowy) a na mapach jeszcze niewidoczny. Jak to zrobić?
tesla korzysta z map opensource i tam trzebaby edytować, ale te mapy są pobierane do samochodu raz-dwa razy w roku i są mapami offline. jest też szansa że to fotoradarów tesla ma inny system ale nie wiem jakiMam pytanie, chciałem zgłosić do mapy Tesli , nowy odcinkowy pomiar prędkości (jest od od dwóch miesięcy nowy) a na mapach jeszcze niewidoczny. Jak to zrobić?
To brzmi słabo, ALE, w ostatniej podróży miałem wrażenie, że Tesla częściej radziła sobie lepiej na swoich mapach niż Waze.pobierane do samochodu raz-dwa razy w roku
Potrafi ktoś zaznaczyć na openstreetmapie odcinkowy pomiar prędkości (tu są bramownice, max 50 km/h):Generalnie mapy aktualizują się kilka razy do roku.
Ale kiedyś były relacje, że niektóre aspekty mapy w tesli można było zaktualizować niemal z dnia na dzień przez edycję openstreetmap
nie zaszkodzi spróbować
pierwszy adres wydaje się wskazywać miejsce "w krzakach"Potrafi ktoś zaznaczyć na openstreetmapie odcinkowy pomiar prędkości [...]
https://www.rybnik.com.pl/wiadomosc...ch-pojawily-sie-kamery,wia5-3266-57267-1.html (tu są zdjęcia)pierwszy adres wydaje się wskazywać miejsce "w krzakach"
masz jakieś potwierdzenie tych lokalizacji? np. zdjęcie lub oznaczenie na innej mapie?