Ja sie dalej czesto pytam czy mozna placic kartaTak, tak, to były czasy, gdy jak chciałeś płacić kartą w sklepie to krzywo na Ciebie patrzyli, a gdzieniegdzie pojawiały się karteczki: "zakupy kartą tylko od 20 zł".
Ja sie dalej czesto pytam czy mozna placic kartaTak, tak, to były czasy, gdy jak chciałeś płacić kartą w sklepie to krzywo na Ciebie patrzyli, a gdzieniegdzie pojawiały się karteczki: "zakupy kartą tylko od 20 zł".
Ale nigdy w zadnej umowie nie bylo 5zl… to jakies wymysly.Tak, tak, to były czasy, gdy jak chciałeś płacić kartą w sklepie to krzywo na Ciebie patrzyli, a gdzieniegdzie pojawiały się karteczki: "zakupy kartą tylko od 20 zł".
Były koszty w stylu 3-4% plus opłata za połączenie terminala np. nie miały jeszcze wszystkie GPRSAle nigdy w zadnej umowie nie bylo 5zl… to jakies wymysly.
Bylo 3-4% nie mniej niz 1zl…
Ale jak na paczce fajek zarabiales 80gr a byl 1zl prowizji przy platnosci karta to sie ludzie wkurzali.
ja to dalej widujeTak, tak, to były czasy, gdy jak chciałeś płacić kartą w sklepie to krzywo na Ciebie patrzyli, a gdzieniegdzie pojawiały się karteczki: "zakupy kartą tylko od 20 zł".
No ale nigdy nie bylo 5zl za jedna transakcje… to sciema.Były koszty w stylu 3-4% plus opłata za połączenie terminala np. nie miały jeszcze wszystkie GPRS
Wujek, jak to wujek, coś tam ściemnia... interes zawsze ledwo zipie, normalnie kanapki z chlebem jedzą, a dom wybudowany i co 2 lata nowe autoNo ale nigdy nie bylo 5zl za jedna transakcje… to sciema.
Szacuneczek bo odpowiedz bardzo zabawnaWujek, jak to wujek, coś tam ściemnia... interes zawsze ledwo zipie, normalnie kanapki z chlebem jedzą, a dom wybudowany i co 2 lata nowe auto![]()
Może i zabawna ale prawdziwaSzacuneczek bo odpowiedz bardzo zabawna![]()
Z mojej wiedzy się nie da ale można ustawić żeby wiało w dół i to kompletnie nie przeszkadza, a do tego auto samo reguluje ten nawiew więc działa naprawdę lekko jak auto się nagrzeje albo masz włączone podgrzewanie foteli na auto.1. Da się wyłączyć nawiew częściowo? Coś jak zamknięcie manualne nawiewu w innych samochodach? Albo chociaż wyłączyć lewą/prawą stronę?
Nie da się wyłączyć ale da się przyciszyć - Safety & Secutity -> Joe mode2. Da się wyłączyć dźwięki włączania/wyłączania tempomatu/autopilota?
Ja zauważyłem, że auto dla oszczędności nie wieje na pasażera jeśli nikt w fotelu nie siedzi.Dwa szybkie pytania:
1. Da się wyłączyć nawiew częściowo? Coś jak zamknięcie manualne nawiewu w innych samochodach? Albo chociaż wyłączyć lewą/prawą stronę?