Zgaduję, że chodzi o niemiecki filmik, którego też nie mogę znaleźć, ale tam było na postoju, nie podczas jazdy.reczny podgrzew baterii w czasie jazdy, gdzieś widziałem ale nie mogę tego odnaleźć
Wskazać w nawigacji Orlen lub SuC...Szybkie pytanie o reczny podgrzew baterii w czasie jazdy, gdzieś widziałem ale nie mogę tego odnaleźć: jakaś kombinacja ustawień AC, nawiewów i temperatury...
To nie to, było gdzieś na forum, nawet chciałem sobie zapisać a teraz nie mogę znaleźć. Na pewno AC off i jakieś magię z temperaturą.Wskazać w nawigacji Orlen lub SuC...
Ile kilometrów przed ładowaniem bateria jest podgrzewana. Czy jak wybierzesz Orlen który bedzie za 50km to podgrzeje Ci baterie?Wskazać w nawigacji Orlen lub SuC...
To jest trochę skomplikowane, bo jak zwykle "to zależy"...Ile kilometrów przed ładowaniem bateria jest podgrzewana. Czy jak wybierzesz Orlen który bedzie za 50km to podgrzeje Ci baterie?
Pierwszy raz slysze, a interesuje sie tematem i nie slyszalem zeby ktos znalazl na to sposob.To nie to, było gdzieś na forum, nawet chciałem sobie zapisać a teraz nie mogę znaleźć. Na pewno AC off i jakieś magię z temperaturą.
Też to oglądałem ale mój niemiecki jest słaby.To nie to, było gdzieś na forum, nawet chciałem sobie zapisać a teraz nie mogę znaleźć. Na pewno AC off i jakieś magię z temperaturą.
google prawdę Ci powie: https://www.tesla.com/pl_PL/support/roadside-assistanceSzybkie pytanie: Czy jest w ogóle assistance TESLI i czy działa w PL? Pytam bo nie wiem czy brać rozszerzone pakiety w ubezpieczeniu (po prostu czasami to nie ma sensu).