danielm
Pionier e-mobilności
mi sie luty 2023 wyświetla ale zgaduje że tesla po prostu przestanie dostarczać model 3 do europy jak ruszy model y z berlina więc już zniechęcająTeraz już podstawowe Tesle zamawiane na Maj 2023.
mi sie luty 2023 wyświetla ale zgaduje że tesla po prostu przestanie dostarczać model 3 do europy jak ruszy model y z berlina więc już zniechęcająTeraz już podstawowe Tesle zamawiane na Maj 2023.
Mówię o nowych zamawianych biała, podstawowe felgi, czarny środek.mi sie luty 2023 wyświetla ale zgaduje że tesla po prostu przestanie dostarczać model 3 do europy jak ruszy model y z berlina więc już zniechęcają
rzeczywiście, zmiana felg przesuwa zamówienie o kilka miesięcyMówię o nowych zamawianych biała, podstawowe felgi, czarny środek.
Wiem, że to niezbyt rzeczowa odpowiedź, ale z Teslą nic nie jest normalne ;-)Czy to normalne, że przy ładowaniu ze zwykłego gniazdka w domu (~2.5kW) załącza się jakieś chłodzenie? Wczoraj rano coś takiego słyszałem, jakby szum wiatraka, jakieś pół godziny po podłączeniu TM3 do ładowania. Temperatura na zewnątrz około 10°C, bateria nie była rozgrzana po jeździe.
jeżdzić i obserwować. 2 razy w tygodniu jeżdze do wujka na drugi koniec miasta, zostawiam mu torby z jedzeniem i po 15 minutach wracam do auta i tez zawsze coś już chodzi pod maską niewiadomo po coCzy to normalne, że przy ładowaniu ze zwykłego gniazdka w domu (~2.5kW) załącza się jakieś chłodzenie? Wczoraj rano coś takiego słyszałem, jakby szum wiatraka, jakieś pół godziny po podłączeniu TM3 do ładowania. Temperatura na zewnątrz około 10°C, bateria nie była rozgrzana po jeździe.
takCzy to normalne, że przy ładowaniu ze zwykłego gniazdka w domu (~2.5kW) załącza się jakieś chłodzenie?