cooler

Pionier e-mobilności
tak, wtedy w 6h o ile masz gniazdo 32A jednofazowe
Dokładnie, ale to jest rzadkość w domu (32A w gniazdku) która występuje raczej na kempingach i taką właśnie przejściówka (caravan 32A) trzeba kupić. Do tego dorobić komplet przejściówek: 3F --> caravan 32A, warto dorobić sobie przejściówkę ze zwykłej wtyczki shuko 1 fazowej na ten caravan gdyż wedy ze zwykłego gniazdka ciągnie się 16-20A co znacząco przyśpiesza ładowania w trasie np z łazienki na stacji paliw jak nas dociśnie brak ładowarki po drodze.

Voyt_eck

Nowy na Forum
Gdy uruchamia się sentry mode, to oprócz mignięcia światłami pojawia się na wyświetlaczu obrazek Sentry Mode (z tym czerwonym "okiem").

A co pojawia się gdy odpalam podgląd z kamerek? Wiem, że światła też migają, a co wyświetla się na tablecie?

danielm

Pionier e-mobilności
Gdy uruchamia się sentry mode, to oprócz mignięcia światłami pojawia się na wyświetlaczu obrazek Sentry Mode (z tym czerwonym "okiem").

A co pojawia się gdy odpalam podgląd z kamerek? Wiem, że światła też migają, a co wyświetla się na tablecie?
nie wiem ale raczej to samo bo do podglądu musisz mieć właczone sentry

Bronek

Pionier e-mobilności

OKo Proroka
I jest pierwsze przed błyskiem reflektorów

:)
20220602_095214_copy_800x747.jpg

Bronek

Pionier e-mobilności
Chyba tak. Ja mam ją za darmo i niby dozgonnie ( związana z autem), do chyba do 31, 08.2019r dawali tak ?( ale to jest dyskusyjne)
Niektórzy co zamówili przede mną, dostali wtedy tylko na rok. Z tym, że wtedy w Polsce było Tm3 kilkanaście i drogi pozyskania różne.

Last edited:

Michal

Moderator
Póki co w PL wszyscy mają premium, nie wiadomo do kiedy :)
Ale potem jak by trzeba kupić za 10$/mies to i tak będzie ok, bo w tym masz spotify, ruch drogowy itd.
Tak to prawda, mi powinno wygasnąć albo zacząć pobierać kasę z karty w grudniu ale nadal działa.