No właśnie nie mam kodów zapasowych, reset hasła jak robię to później muszę zalogować się podając cyfry z dwuetapowego. Zostało chyba dzwonić do tesli i żeby pomogli.Google authenticator albo 2FAS auth. Nie wiedziałem nawet że da się takie cuda robić w IOS. Szczerze to odradzam jakiekolwiek funkcje wbudowane w ten system i lepiej używać aplikacji firm trzecich bo z każdą kolejną rewizja IOS zaczyna się staczać w otchłań pełną bugów. Teraz pewnie pozostaje ci reset hasła albo użycie kodów zapasowych.
A nie wystarczy reset mailem? Jeśli nie to niestety tylko infolinia.No właśnie nie mam kodów zapasowych, reset hasła jak robię to później muszę zalogować się podając cyfry z dwuetapowego. Zostało chyba dzwonić do tesli i żeby pomogli.
Na Polskiej infolinii mi pomogą z tym? Może ktoś miał podobny przypadek.
Dziękuje bardzo, a na jaki numer dzwonić? Bo dzwonię i jak mija żeby wcisnąć 1 i 2 to dalej mam czekać na obsługę klienta jest jeden sygnał na infolinii i po angielsku mówi żeby kontaktować się później.Nie wystarczy, po to jest drugi składnik by nie dało się tego załatwić jednym.
Trzeba się kontaktować z Teslą, a oni muszą z weryfikować czy Ty to Ty i czy ten konto mające dostęp do samochodu (-ów) należy do Ciebie.
Jeśli się upewnią, że to Ty, a nie ktoś kto Ci chce ukraść samochód (-y) to dostaniesz linka do wyłączenia 2FA.
Już mamnie mogę zalogować się do konta tesli, nie generuje mi kodu który mam wpisać. Na jaki numer zadzwonić żeby mi to zrobili? Albo jak najszybciej to zrobić.
Dokładnie chodzi mi o aplikacje uwierzytelniające. Nie generuje mi kodu.
Nr rezerwacji/vin, imię i nazwisko a potem na twojego mail pod którego jest podpięte auto masz się zalogować i wejść w link do wyłączenia.OMG, a w jaki sposób weryfikują Twoją tożsamość. Żaden?