No to wszystko jasne bo nie mao ile ma premium connectivity![]()
Przypomnicie ile to kosztuje i czy jest sens? Póki co i tak nie mam aplikacji bo wczoraj odebrałem i czekam na potwierdzenie.
No to wszystko jasne bo nie mao ile ma premium connectivity![]()
Jeżeli to nowe auto to powinieneś mieć pierwsze 30 dni za darmo premiumNo to wszystko jasne bo nie ma.
Przypomnicie ile to kosztuje i czy jest sens? Póki co i tak nie mam aplikacji bo wczoraj odebrałem i czekam na potwierdzenie.
35zl miesięcznie, a czy ma sens każdy musi sam ocenić. ja płace bo spotify, informacje o korkach i mapy satelitarneNo to wszystko jasne bo nie ma.
To wiadomo ze dłużejSamochód już skończył 30 dni. Poza tym zamierzam dłużej jeździć niż 30 dni![]()
Załącznik. Z service.tesla.com, $0/rok.Pomóżcie proszę w znalezieniu sposobu, aby zdjąć ten plastik (ta tylna osłona przedniego fotela - od strony pasażera siedzącego z tyłu)
Trzeba czyscic piórka wycieraczek. A jak sie wlaczaja same psikac plynem. Porysowana szybe wymienic na nowa. Polerowanie przedniej to ryzykowna sprawa.Tesla 3 - czy tez macie tak bardzo porysowane szyby od tych ….. wycieraczek? Jedna rysa jest dosyć głęboka. Jakieś sposoby na ogarnięcie tego?