Tak. To już jutro. Ford Puma GEN-E. Czyli najtańszy ev forda w 2024.

Classic08110

Zadomawiam się
Renault 5 tańsze, mniejsze zwłaszcza z tył.
Elroq pewnie trochę większy, droższy ? Ale obejrzałem taką recenzję i mam mieszane uczucia.
Co sądzicie o faktycznie przejechanych km skodą ?
Test Pana Balkana Jacka z motodziennik.

[wyedytowano link do YT]

Ta Puma na wyprzedaży rocznika, może nie będzie, takim złym wyborem z dużą dopłatą ?

Generalnie wszystkie do miast i wokół komina pojadą i dojadą.

Last edited by a moderator:

mattmd

Zadomawiam się
Renault 5 tańsze, mniejsze zwłaszcza z tył.
Elroq pewnie trochę większy, droższy ? Ale obejrzałem taką recenzję i mam mieszane uczucia.
Co sądzicie o faktycznie przejechanych km skodą ?

[wyedytowano link do YT]

Ta Puma na wyprzedaży rocznika, może nie będzie, takim złym wyborem z dużą dopłatą ?

Generalnie wszystkie do miast i wokół komina pojadą i dojadą.
Test oglądałem. Co o nim można sadzic- wziac małego suva na autostradę w temperaturze 0 stopni z platformy która jest znana że słabo sobie radzi z na mrozie? Tj nie potrzeba było tego testu żeby to wiedzieć.
Jakie z tego wnioski jak masz zamiar tak użytkować ten samochód to szkoda twoich nerwów, ale jak masz normalnie wjedziesz do garażu czy pod dom i wepniesz wtyczke co kilka dni i raz dwa razy w roku pojedziesz z rodziną gdzieś gdzie jest cywilizacja to będzie poprostu zadowolony

Last edited by a moderator:

nabrU

Moderator

No mnie wychodzi jakiś 'BÓL KOLANA podczas górskich wędrówek?' na YT więc link do filmu usunąłem

BlackandWhite

Zadomawiam się
Pojawiły się na OtoMoto oferty z ceną rzędu 130-136 tys zł za dobrze doposażone sztuki. Biorąc pod uwagę 8 letnia gwarancja i serwis w cenie, oferta nabiera sensu.