No właśnie jak szykowałem się do wyjazdu, to nie było w aplikacji Cupry abonamentu, w którym stawka za Ionity byłaby na poziomie tych 2zł, było ok. 2,4. Nawet w najwyższej opcji. Dlatego jechałem na abo Ionity i dodatkowo karta Cupry. Teraz w necie widzę, że coś pozmieniali, są aż dwa abo ze stawką 2zł za Ionity i teraz bym w ogóle z Ionity zrezygnował. Jeszcze wygodniej, jedna karta do wszystkiego - tak jak pisałem chyba wyżej ta karta odpalała wszystko, pod co podjechałem. I jakaś ładowarka pod hotelem w Austrii, we Włoszech BeCharge, Neogy, Plenitude, POWY
Odnośnie samej nawigacji - o dziwo planowanie trasy nie było złe, w zasadzie całą podróż na niej jechałem. Jest dosyć optymistyczna odnośnie przebiegów na ładowaniu, ale w trakcie jazdy ładnie koryguje, powiadamia o problemach na drodze, przelicza trasę, nigdzie mnie w pole nie wysłała

Można u mnie ustawić tak, żeby prowadziła tylko po Ionity i/lub Cupra Charging.
Natomiast totalna padaka, jeśli chodzi o inne punkty POI typu restauracje czy sklepy. Nie wiem skąd ma tą bazę, ale pokazuje nie tu gdzie trzeba, albo coś co nie istnieje