Niejak jedziecie po np kostce brukowej? Mi telepie coś po prawej w okolicy pasa pasażera, oraz coś z tyłu fotela kierowcy ( pewnie ta kieszeń w niej). Macie tak?
Okazało się że to nie to miejsce 😉 rezonowała ładowarka indukcyjna - technik dokręcił, podkleiliśmy to dodatkowo filcem i ciszaaaaa 🥰U mnie na kostce słychać delikatny rezonans plastików z okolicy połączenia soundBar’a z deską rozdzielczą 😉
Naprawdę macie takie problemy? Przy LR, nie ma tej maskownicy jest SUB. Ja nie słyszę, bo to jest za grodzią.Hej. Wersja Standard Range. Występuje to u was? Maskownice głośników mają luz i hałasują na kostce brukowej i innych nierównościach. Zgłaszaliście na serwis? Może ktoś sam ogarnął?
Stawiam że to nie maskownice ale laminat na podszybiu. On przy szybie nie jest przyczepione i leży swobodnie więc może klekotać. Maskownice są wykonane z materiału który nie ma prawa klekotać.Hej. Wersja Standard Range. Występuje to u was? Maskownice głośników mają luz i hałasują na kostce brukowej i innych nierównościach. Zgłaszaliście na serwis? Może ktoś sam ogarnął?
O to samo u siebie zauważyłem ostatnio, jak docisnę ręką to pomaga. Można to jakoś wytłuszczać? Czy lepiej technika wołać?U mnie na kostce słychać delikatny rezonans plastików z okolicy połączenia soundBar’a z deską rozdzielczą 😉