Niby nic a jednak ja mam z jednej strony ciut bardziej krzywy ten bagażnikDwa elektryczne siłowniki w bagażniku. 👍
View attachment 12969
Ooo! Gdzie?! Poka!Ale fotel przesuwany pasażera na postoju jest. Regulacja lędzwi już chyba nie?
Na twoim zdjęciuOoo! Gdzie?! Poka!
Ten wygląd przodu to wg mnie kwestia braku wlotów powietrza przy kołach, podejrzewam, że się opatrzy tak samo jak brak grilli w nowych samochodach.Tył fajny, ale przód wygląda jak chińska kopia chińskiego BYDa Seal
Tylko dziwne, że regulacja jest na tylnym wyświetlaczuNa twoim zdjęciu![]()
Bo przecież chodzi o to, żeby odsunąć fotel jak się siedzi z tyłu - zmiana raczej pod kątem robotaxi.Tylko dziwne, że regulacja jest na tylnym wyświetlaczu![]()
No ja też byłem już bliski zamiany na MY, ale po tym co pokazali w M3, czekam na odswieżonego egrekaJa się wstrzymuje z zakupem MY LR bo chcę to odświeżenie również. Chcę hw4, lepsze kamery oraz ambient i wentylowane siedzenia + możliwość WYŁĄCZENIA BOCZNEGO NAWIEWU. !![]()
Wg mnie ta wersja TM3 LR RWD to nadal super deal, praktycznie w cenie SR+ a z ładowaniem 250 kW i większą baterią i zasięgiem.Zwracam uwagę też, że obtrąbiony wzrost zasiegu jest minimalny. Proszę samemu porównać zasięgi starego i nowego modelu. Zysk jakieś 4-5% i to WLTP, więc realnie będzie prawie nic.
Ta za jakiś rok, plus kolejny rok beta testów i akurat dwuletni okres dopłaty się skończy i będę mógł na spokojnie sobie odświeżyć samochod ktory odbieram w poniedziałekJa się wstrzymuje z zakupem MY LR bo chcę to odświeżenie również. Chcę hw4, lepsze kamery oraz ambient i wentylowane siedzenia + możliwość WYŁĄCZENIA BOCZNEGO NAWIEWU. !![]()
Idealny timing jak dla mnie. 😃
Ja na oba dopłaty wziąłem więc nie ma co płakać. Kiedyś przyjdzie tego koniec ale ja mam w razie czego co rok do wymiany tak więc może jeszcze jakaś wpadnie. O timingu pisałem raczej w temacie użytkowania dojrzalszego samochodu a nie dopłat.Jak dopłat w PL nie zabiorą... a to trend na całym świecie.
Ledwo co wydałem wiadro hajsu na Mac Studio z M2, a tutaj chodzą plotki że wychodzi dużo lepszy M3 za dwa tygodnie ;-)A props okresów przejsciwych, rozterek itp. Kolega pół zycia oglądał mecze na 25 calach, bo żona chciala najlepszy telewizor i co już się zdecydowala, to zapowiadali nowszy i lepszy. Kumpel to dupa wolowa więc cierpial w milczeniu.
Tak to jest, że teraz trafilo to co jest juz w smartfonach, telewizorach, konsolach i innym sprzecie opartym glownie o prąd.
Tesla do tego wprowadza zmiany niesymetryczne i na bieżąco. Np HW4 jest psu na budę póki co, a znim bedzie u nas przydatna to wielu zmieni samochody itd...
Ja czekam właśnie jak wyjdzie M3 9.9.23 żeby kupić to M2 od ciebieLedwo co wydałem wiadro hajsu na Mac Studio z M2, a tutaj chodzą plotki że wychodzi dużo lepszy M3 za dwa tygodnie ;-)