Tesla 3 facelift 2023

Bronek

Pionier e-mobilności
HW3 nie ma wejscia na dodatkową kamerkę? Czy dołożą? Mozna tak czekac i czekać. Bez sensu pdzy tak nieobliczalnym producencie i tak szybkich zmianach. O cenach nie wspomnę bo tu tez dziwna jazda.

UseYbrain

Posiadacz elektryka
. sprzęt nie leży w szufladzie a potem w śmieciach tylko ma nowe życie... a synowie cieszą się w miarę nowymi zabawkami.
Dokladnie tak samo robie co 20 lat !

Michal

Moderator

krzyss

Pionier e-mobilności
Dokładnie o to mi chodzi .. można czekać w nieskończoność... albo brać co jest aktualne w dobrej cenie sprawdzone i się tym cieszyć.. a za jakiś czas zmienić na nowszy model.
Jak byłem na studiach i się imałem różnych zajęć.. w tym głównie składania komputerów. A w tych czasach postęp z prockami czy pamięciami był naprawdę niesamowity. Pomagałem prowadzić taki mały sklepik w mieście i generalnie co pare miesięcy coś tam przy okazji w swoim kompie zmieniałem bądź dokładałem. Zawsze miałem na topie kompa ... może nie z najwyższej półki ale każda gra chodziła płynnie. Koledzy natomiast często zbierali kasę miesiacami/latami i po np 2 latach kompa którego mieli nie dało się sensownie sprzedać i wychodziło że ich nie stać na nowy a stary też nie bardzo nadaje się do modernizacji.
Teraz podobnie postępuje zelektroniką którą kupuje synom i staram się im wpoić żeby wymieniać to co mają co jakiś czas żeby jeszcze sensownie sprzedać a potem dołożyć trochę kieszonkowego i kupić coś nowego. W ten sposób ludzie których nie stać na nowe cieszą się z całkiem niezłych sprzętów ... sprzęt nie leży w szufladzie a potem w śmieciach tylko ma nowe życie... a synowie cieszą się w miarę nowymi zabawkami.
Tak wymieniam iphona co roku, cos trzeba dolozyc i jest nowy :)

pluto

Pionier e-mobilności
Duża partia odświeżonych Modeli 3 zauważona w Szanghaju przygotowuje się do eksportu. Te nowe M3 są oznaczone logo UE.

1694201488594.png

1694201517542.png

krzyss

Pionier e-mobilności
No cóż, jak będą demówki, trzeba się będzie przejechać.
Cisza i wentylowane siedzenia, jestem w stanie za to poswiecic wybierak biegow i koerunkowskazy :)