To bylo Performance :)
SkropMe Zadomawiam się 6 Apr 2022 #23 Darek1 said: To była LR czy RWD? Jak RWD, to żadna okazja. Jak LR, to lepiej Click to expand... Myślę że w tytule jest Performance czyli AWD. Nie słyszałem żeby wychodziły z napędem na tył
Darek1 said: To była LR czy RWD? Jak RWD, to żadna okazja. Jak LR, to lepiej Click to expand... Myślę że w tytule jest Performance czyli AWD. Nie słyszałem żeby wychodziły z napędem na tył
SkropMe Zadomawiam się 19 Apr 2022 #25 To już wiem do kogo poszła tesla. Attachments 11C0253F-4C05-4C6B-B9DE-4092D5A7DAA6.jpeg 227,1 KB · Liczba wyświetleń: 217
S solik Pionier e-mobilności 19 Apr 2022 #26 Czyli handlarza z krwi i kosci to nie jego pierwsza Tesla: Contributions by ANDLER DEVELOPMENT POLAND 0 Contributions www.google.com
Czyli handlarza z krwi i kosci to nie jego pierwsza Tesla: Contributions by ANDLER DEVELOPMENT POLAND 0 Contributions www.google.com
SkropMe Zadomawiam się 19 Apr 2022 #27 Kierowcy samochodów elektrycznych w Polsce | Dzień dobry - jestem zielony w temacie 🔌 jakie auto do 250k byście doradzili | Facebook Dzień dobry - jestem zielony w temacie 🔌 jakie auto do 250k byście doradzili ? Mogę zaczekać / chciałbym wybrać coś fajnego 🧐 www.facebook.com Link do posta. Można wyciągnąć więcej informacji. Jeśli przez 2 miesiące jej poszukiwali bo była skradziona to co się działo.
Kierowcy samochodów elektrycznych w Polsce | Dzień dobry - jestem zielony w temacie 🔌 jakie auto do 250k byście doradzili | Facebook Dzień dobry - jestem zielony w temacie 🔌 jakie auto do 250k byście doradzili ? Mogę zaczekać / chciałbym wybrać coś fajnego 🧐 www.facebook.com Link do posta. Można wyciągnąć więcej informacji. Jeśli przez 2 miesiące jej poszukiwali bo była skradziona to co się działo.
krzyss Pionier e-mobilności 19 Apr 2022 #28 SkropMe said: To już wiem do kogo poszła tesla. Click to expand... W lipcu 2020 juz byl salon tesli w Warszawie ?
SkropMe said: To już wiem do kogo poszła tesla. Click to expand... W lipcu 2020 juz byl salon tesli w Warszawie ?
SkropMe Zadomawiam się 4 May 2022 #30 Tesla Model 3 - osobowe - otomoto.pl OTOMOTO - nowe i używane samochody i motocykle w Polska www.otomoto.pl I jest już wystawiona.
Tesla Model 3 - osobowe - otomoto.pl OTOMOTO - nowe i używane samochody i motocykle w Polska www.otomoto.pl I jest już wystawiona.