danielm
Pionier e-mobilności
na czarne ludzie narzekają. ja mam od 2 lat białe i jestem zadowolonyNo właśnie sam nie wiedziałem co myśleć o pokryciu foteli. Jakie są wasze opinie? Jak z żywotnością?
na czarne ludzie narzekają. ja mam od 2 lat białe i jestem zadowolonyNo właśnie sam nie wiedziałem co myśleć o pokryciu foteli. Jakie są wasze opinie? Jak z żywotnością?
Chodzi o WEGANSKA SKORE ??Przelaczenie tesla wallbox na 22kW to 30sekund
Chyba ze da bezpiecznik 16A to wtedy bedzie wywalac.
Fotele, a raczej cerata ktora jest w tesli to najgorsza zmora. Jesli miales wentylacje w mondziaku to to bedzie cos co najbardziej bedzie Ci przeszkadzac zwlaszcza latem.
Ja sie czaje zeby wymienic material na skore, ale nie chce sie rozstac z autem na tydzien![]()
ile takie oklejenie kosztuje ?OMG. Nie zdawałem sobie sprawy, że to nie sprawdziwa skóra. W sumie mając 35 minut na teście to nie myślałem żeby na to zwracać szczególną uwagę. Mam nadzieję że wytrzymałość będzie dawaj radę. Póki co sprawdzam gdzie i za ile oklejają auto folia bezbarwna. Być może zrobię z bratem który ma już małe doświadczenie a nie na w tm3 żadnych grili czy innych trudnych elementów.