Tesla 3LR MULTIMEDIA - kilka pytań…

tokwi

Pionier e-mobilności
Wydaje mi się, że chodzi o Kraj - pewnie niektóre piosenki mają jakąś blokadę na US i tylko tam mogą być odtwarzane :/ Niestety zostaje: "To nie ja byłam Ewą" by Edzia G.
Jest sporo angielskich, francuskich, chyba Hiszpanii.
Trzeba kliknąć w flagi.
filtrowanie po gatunkach tez słabo działa, ale można pośpiewać.

Michal

Moderator
Niestety, w przypadku wykonawcy zwykle włącza "spotify radio", czyli podobne utwory, a nie dokładnie tego wykonawcę co chciałeś.
No właśnie może to zależy od planu jaki masz. Ja po zalogowaniu na swoje konto i wykupionym planie mam top utwory wykonawcy. Moim zdaniem to konto Tesla Spotify jest darmowe i tylko jakiś dziwny hak powoduje, że nie ma reklam i da się puszczać pojedyncze utwory.

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
No właśnie może to zależy od planu jaki masz. Ja po zalogowaniu na swoje konto i wykupionym planie mam top utwory wykonawcy. Moim zdaniem to konto Tesla Spotify jest darmowe i tylko jakiś dziwny hak powoduje, że nie ma reklam i da się puszczać pojedyncze utwory.
Spotify by nie odpuściło takim hakom. Sądzę, że albo apka niedorobiona, albo takie są warunki umowy Tesla-Spotify.

Michal

Moderator
Spotify by nie odpuściło takim hakom. Sądzę, że albo apka niedorobiona, albo takie są warunki umowy Tesla-Spotify.
Nie wiem jakie możliwości daje API/SDK Spotify - próbowałem znaleźć jakieś info na ten temat ale nie chce mi się wgryzać, bo co to zmieni :p
Po prostu wydaje mi się, że jak miałem kiedyś (2019r) wynajętą Teslę w DE, to nie dało się odtwarzać konkretnych utworów tak jak kiedyś na darmowym koncie, ale sam mam płatne od kilku lat, więc nie wiem nawet czy nadal na darmowym tak jest :p

Apolonia

Nowy na Forum
Zauważyłem, że nie mogę już używać Spotify jak dotychczas, tj. przy użyciu konta Tesla i WiFi bez łączności premium. Obecnie soft wymaga płatnej łączności premium, ja wykupuje ja głównie przy dluzszych wyjazdach za granicę. Dziś nie bardzo widzę sens opcji WiFi w czasie jazdy. Jak jest u Was?

Zarek1988

Posiadacz elektryka
Zauważyłem, że nie mogę już używać Spotify jak dotychczas, tj. przy użyciu konta Tesla i WiFi bez łączności premium. Obecnie soft wymaga płatnej łączności premium, ja wykupuje ja głównie przy dluzszych wyjazdach za granicę. Dziś nie bardzo widzę sens opcji WiFi w czasie jazdy. Jak jest u Was?
A nie masz premium w zestawie? Ja mam od ponad roku i cały czas gratis😁

daniel

Señor Meme Officer
Czy da się podłączyć Teslę do swojego hotspota? Chyba powinno się dać, bo to zwykłe wifi. Jak mam pakiet wykupiony w Polsce to w roamingu na Europę też działa? Rozumiem, że Szwajcaria nie będzie działać w moim planie, ale jakoś rzadko tamtędy przejeżdżam.
Co daje Premium Connectivity ponad zwykły plan w Polsce?

krzyss

Pionier e-mobilności
Czy da się podłączyć Teslę do swojego hotspota? Chyba powinno się dać, bo to zwykłe wifi. Jak mam pakiet wykupiony w Polsce to w roamingu na Europę też działa? Rozumiem, że Szwajcaria nie będzie działać w moim planie, ale jakoś rzadko tamtędy przejeżdżam.
Co daje Premium Connectivity ponad zwykły plan w Polsce?
Tak podłączasz pod swoje WiFi, i trzeba zaznaczyc fistaszek zeby nie rozłączał jak ruszysz. Nie da się podłączać podczas jazdy. Trzeba być na P.

skyactivwalker

Pionier e-mobilności
Tak podłączasz pod swoje WiFi, i trzeba zaznaczyc fistaszek zeby nie rozłączał jak ruszysz. Nie da się podłączać podczas jazdy. Trzeba być na P.
Kurteczka, wydaje mi się że w czasie jazdy też można podłączać, ale łba nie dam. Szkoda że nie można w drugą stronę, miałem wcześniej Tourneo Custom i miał router na pokładzie ze 100GB w roamingu, dzieciaki miały Tik Toka cały czas :)