Też miałem przez rok, ale to było w 2019A nie masz premium w zestawie? Ja mam od ponad roku i cały czas gratis😁
Też miałem przez rok, ale to było w 2019A nie masz premium w zestawie? Ja mam od ponad roku i cały czas gratis😁
Tak da się tylko trzeba zaznaczyć aby to było w czasie jazdy. Klikasz na LTE i odpalasz wifi.Czy da się podłączyć Teslę do swojego hotspota? Chyba powinno się dać, bo to zwykłe wifi.
Robię to podczas jazdy bez problemuNie da się podłączać podczas jazdy. Trzeba być na P.
Miesiac temu mi nie dzialalo… a teraz sprawdzilem i da sieRobię to podczas jazdy bez problemu
"niemiecka" tesla wygląda że ma eSIM z DE, bo reklamy niemieckie i google pokazuje że IP geolocation w Berline, DE. Myślałem że auta sprzedane w PL maja lokalny eSIM i Internet powinien szybciej działać (mapy, spotify, etc). Nawet myślałem czy nie warto service poprosić wymienić eSIM na PL, ale nie wiem czy nie stracę darmowy Premium, dlatego siedzę cicho. Ale jak mowisz polskie auta mają NL(!!) eSIM - to jeszcze na kilka milliseconds gorzej niż DE,....[..]. Tesla z tego co rozumiem na PL ma umowę z jakąś siecią w NL i LTE działa jako roaming, dlatego całość działa dość słabo i jest to dość drogie - wnioskuję, po holenderskich reklamach, które widzę na przeglądarce. Nie wiem jak jest w innych krajach - może w takiej NO mają umowę z ichniejszą telefonią... Może jak w PL będzie wystarczająco dużo aut, to też tutaj tak zrobią. W obecnej formie moim zdaniem to za droga zabawa.
Mialem tez reklamy NL auto bylo w tym roku serwisowane w Berlinie I od tego czasu mam już niemieckie reklamy mimo że konto przypisane w GB. To przypisanie tez generuje 10funtow zamiast 10 euro, co kiedyś robiło roznice lub poczucie że to więcej. W Warszawie pytałem czy można przepisać tą opcję na PL odpowiedzieli, że oni nie mogą tylko wsparcie."niemiecka" tesla wygląda że ma eSIM z DE, bo reklamy niemieckie i google pokazuje że IP geolocation w Berline, DE. Myślałem że auta sprzedane w PL maja lokalny eSIM i Internet powinien szybciej działać (mapy, spotify, etc). Nawet myślałem czy nie warto service poprosić wymienić eSIM na PL, ale nie wiem czy nie stracę darmowy Premium, dlatego siedzę cicho. Ale jak mowisz polskie auta mają NL(!!) eSIM - to jeszcze na kilka milliseconds gorzej niż DE,....