TESLA AKTUALIZACJE

Grethold

Zadomawiam się
Coś tam się zmieniło w 2021.4.15:
1619104451876.png

Bronek

Pionier e-mobilności
Z tego co kiedys pisali to niektóre odcinki sa tak oznakowane i Tesla podaje te wartości dla roznych warunków. O ile pamietam to byłó z kupę miesiecy temu??
Poprawiło sie bo juz mnie nie ogranicza na odcinkach 80 na 50. Ale czytanie znaków ma do kitu. Leaf to lepiej czasem robi

newbe

Posiadacz elektryka
Z tego co kiedys pisali to niektóre odcinki sa tak oznakowane i Tesla podaje te wartości dla roznych warunków. O ile pamietam to byłó z kupę miesiecy temu??
Poprawiło sie bo juz mnie nie ogranicza na odcinkach 80 na 50. Ale czytanie znaków ma do kitu. Leaf to lepiej czasem robi
Czyta, ale nie anuluje po skrzyżowaniu :(
To drugi powód wyłączenia AP u mnie, szczególnie w miastach oraz na drogach krajowych.

Bronek

Pionier e-mobilności
U mnie anuluje ale nie wszędzie itd np pod pod domem po skrzyzowaniu z 20 km/h do 50..

. czasem zatrzymuje się ( czerwona linia) na niektorych skrzyzowaniach a nawet przejściach dla pieszych. Ale bez ladu bez skladu. Infrastruktura sie zmienia a mapy stare...
To tez stare filmiki gdzie jeszcze byłem szczęsliwy

kpolak

Zadomawiam się
Widzę że leci dystrybucja 2021.4.16. Jakoś 2021.8 nie wypuszczają a juz minęło prawie 4 miesiące 2021. Słabo coś w tym roku.

Najnowsze dyskusje