Rozumiem, że masz 2021.4.15? Jeśli tak to widocznie testują to (nie było żadnego info o tym) i mają to tylko wybrani..Nie mogę tego potwierdzić: jechałem 70 km w deszczu i nic takiego z ekranu nie nagrałem...
Tak, jestem na tej wersji. Jechałem i nagrywałem całą drogę i nie zauważyłem czegoś takiego. Może faktycznie nie z mapami z 2019 jak mamy...Rozumiem, że masz 2021.4.15? Jeśli tak to widocznie testują to (nie było żadnego info o tym) i mają to tylko wybrani..
Czyta, ale nie anuluje po skrzyżowaniuZ tego co kiedys pisali to niektóre odcinki sa tak oznakowane i Tesla podaje te wartości dla roznych warunków. O ile pamietam to byłó z kupę miesiecy temu??
Poprawiło sie bo juz mnie nie ogranicza na odcinkach 80 na 50. Ale czytanie znaków ma do kitu. Leaf to lepiej czasem robi
Jechałem i nagrywałem całą drogę i nie zauważyłem czegoś takiego. Może faktycznie nie z mapami z 2019 jak mamy...
Faktycznie takich znaków po drodze do Gdyni i z powrotem nie było.Jakby był znak, że ograniczenie do 80km/h w czasie deszczu, to byś zobaczył tą ikonę. Samo jeżdżenie w deszczu nie zmienia ograniczeń.
Ja ją widziałem już parę miesięcy temu, nie trzeba do tego 2021.4.15.