TESLA AKTUALIZACJE

Giacomo

Fachowiec
Kobiety nie lubią wszelakich automatów, to aż dziw bierze dla kogo więc produkują tyle wibratorów? ;-)
Moja też nie korzysta z AP , ale nie jeździ na trasach tylko po mieście . W innych z tempomatu owszem często korzystała .
I jako stare małżeństwo - wszystko już mamy obgadane ;-) więc w trakcie jazdy - seksi na czacie lub czyta. Ostatecznie liczy jastrzębie przy drogach ( tych jest od cholery).
Jak pisałem Tesla to międzywojewódzkie auto. Dalej to kamper i tu luzik. W kamperach podczas jazdy, kobiety, jedzą, trzymaja psy na kolanach i sikają. ;-)
Czyli FSD przydalby sie bardziej do kampera ? , Niby technologii Tesli nie chce uzywac ale wszelkiej masci Instagramy , snapy whatsapy i inne czorty opanowane do perfekcji :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Bronek

Pionier e-mobilności
Mam kamperka na Ducato, z 2,3l po tuningu z fiatowską skrzynią zautomatyzowaną ( takie cudo, ale wygodne) i aż się prosi by był na prąd. Chyba jakby wywalić bebechy spalinowe to bateria plus e- motor prawie to samo wagowo wychodzi. A kamperkiem nawet lepiej się ładuje, bo i kibel prysznic, kuchnia, TV i sex na miejscu. I tak staram się dziennie nie jechać więcej jak 3 godziny. To dla podróżujących bez pośpiechu te 300km realnego zasięgu wystarczy. W nocy na kempinku nawet z 16A da rade być na rano gotowym do dalszej jazdy
Na urlop do ;-) naszej Narodowej mekki wypoczynku ( Chorwacji) ;-) nie jadę jak do hotelu "na raz" ale po drodze zwiedzam i odpoczywam. Inna optyka.
Tak było zawsze z poprzednim kamperkiem i wcześniej z przyczepą.
20210215_172256-COLLAGE_copy_1024x1024.jpg

Last edited:

Giacomo

Fachowiec
Mam kamperka na Ducato, z 2,3l po tuningu z fiatowską skrzynią zautomatyzowaną ( takie cudo, ale wygodne) i aż się prosi by był na prąd. Chyba jakby wywalić bebechy spalinowe to bateria plus e- motor prawie to samo wagowo wychodzi. A kamperkiem nawet lepiej się ładuje, bo i kibel prysznic, kuchnia, TV i sex na miejscu. I tak staram się dziennie nie jechać więcej jak 3 godziny. To dla podróżujących bez pośpiechu te 300km realnego zasięgu wystarczy. W nocy na kempinku nawet z 16A da rade być na rano gotowym do dalszej jazdy
Na urlop do ;-) naszej Narodowej mekki wypoczynku ( Chorwacji) ;-) nie jadę jak do hotelu "na raz" ale po drodze zwiedzam i odpoczywam. Inna optyka.
Tak było zawsze z poprzednim kamperkiem i wcześniej z przyczepą.
Hmmm , jakos jeszcze nie dojrzalem do takiej formy podrozowania , ogolnie nie lubie prowadzic , zrobilem w zyciu za duzo km , ale lubie zwiedzac :)

Bronek

Pionier e-mobilności
I to jest dla tych co nie lubią prowadzić. Ja też nie przepadam. Ale te 3 - 4 godzinki można co kilka dni. Jedziesz z kiblem itd. na głupum MOPie jesteś jak w domu
My jedziemy np ;-) do Chorwacji ;-) ( prawda w tamtym roku do syna) ALE była tak ładna pogoda, że dojechaliśmy nad jezioro..... i po cholere sie tluc dalej jak i woda i spokój i SUPy, i żagle itd.... były 10x bliżej? A do Chorwacji dojedziemy lub nie jak u nas będzie padało.
Do Grecji jedziemy z tydzień, do Hiszpani z dwa. Kwestia tylko posiadanego czasu... I jak nie ma pogody lub atmosfery, zwijasz sie w 30 minut i jedziesz albo do domu albo dalej.

Bronek

Pionier e-mobilności
o 2.00 w nocy mi telefon pipnął, to idąc do kibelka zapodałem aby sie aktualizowało. Poprawki czegoś?
Ludzie się skarżą ponownie na wariujące wycieraczki i obsługe mediów i mulenie przy odpalaniu z PINem

Attachments

• tempFileForShare_20210218-204915_copy_1024x595.jpg
    tempFileForShare_20210218-204915_copy_1024x595.jpg
    141,4 KB · Liczba wyświetleń: 61

Najnowsze dyskusje