TESLA AKTUALIZACJE

Bronek

Pionier e-mobilności
Właśnie ładuje i albo tradycyjnie aplikacja "dojrzewa" bo nagle daje się ustawiać.
Ale nie rozumiem algorytmów. Było dobrze i ponownie bałagan. Pojawił się komunikat o błędzie polecenia..
Nie rozumiem wpełni co "autor miał na myśli" projektując to ustawianie.

Gandalf

Pionier e-mobilności
Przekazałem marudzenia o harmonogramie ładowania do człowieka, który obiecał przekazać je dalej.
(Ale na ile ten głuchy telefon będzie skuteczny, trudno powiedzieć)

¯\_(ツ)_/¯

Bronek

Pionier e-mobilności
Np z uporem maniaka ustawia mi 15A. (z siecią mam ok 232v itp)
Rozprogramowuje raz ustawione parametry (o ile się da ustawić)
Losowo wybiera np czas rozpoczęcia ładowania ( myślę, że tu się jej miesza czas wyjazdu, którego nie aktywuje ale np tylko ustawiam)

cooler

Pionier e-mobilności
Wykonałem upgrade do wersji 2021.40.6, na stronie apki na telefon jest napisane że będzie podgląd z kamer gdy soft 2021.40.5+ w wybranych krajach...
No to chyba nie jesteśmy wybranym krajem bo nie widzę takiej opcji przy sentry w sekcji Bezpieczeństwo... Jak to miało by działać? Włączam Sentry i gdzieś tam mam podgląd kamer na żywo? Nic takiego nie mam...
C

poochaty

Posiadacz elektryka
Wykonałem upgrade do wersji 2021.40.6, na stronie apki na telefon jest napisane że będzie podgląd z kamer gdy soft 2021.40.5+ w wybranych krajach...
No to chyba nie jesteśmy wybranym krajem bo nie widzę takiej opcji przy sentry w sekcji Bezpieczeństwo... Jak to miało by działać? Włączam Sentry i gdzieś tam mam podgląd kamer na żywo? Nic takiego nie mam...
C
Wygląda na to, że nie ma w całej Europie. Na razie tylko US. Chociaż są raporty, że jakiś Rumun sobie poradził.

Ale to w sumie tylko własne rozwiązanie, a nie natywny LiveView

Last edited:

Najnowsze dyskusje