TESLA AKTUALIZACJE

Bronek

Pionier e-mobilności
Od kilku wstecz jak dla mnie nic ciekawego, takie zawracanie tyłka. A kamerka wsteczna jak nie działała, tak nie działa na komendy. Mam takie wrażenie , że dla "tych gorszych" są same pierdoły. A mapy z 2019r nie poprawiają sytuacji itd....

danielm

Pionier e-mobilności
Od kilku wstecz jak dla mnie nic ciekawego, takie zawracanie tyłka. A kamerka wsteczna jak nie działała, tak nie działa na komendy. Mam takie wrażenie , że dla "tych gorszych" są same pierdoły. A mapy z 2019r nie poprawiają sytuacji itd....
chińczycy dostają większość nowości, tam mają asystenta pasa ruchu, integracja z wieloma popularnymi u nich aplikacjami itp. my dostajemy bugfixy i czekamy na aktualizacje map z 2019 :D

Giacomo

Fachowiec
Powiedzcie Panowie , o co biega z tymi mapami , przeciez czasami sa aktualizacje map - ja przynajmniej mam - ? a czy aktualne , czort wie

Bronek

Pionier e-mobilności
Był moment z rok temu, że mapy były 2020 i "moja S6" nagle dostała ograniczenia prędkości i znaki. Teraz co chyba jest nawet jako tako spójne z Google maps tkwi w roku 2019. Od dwóch lat trasa jest ukończona, a u mnie w budowie, co pozwala jechać na AP ile się niemal chce, lecz czasem nie widzi dalszej drogi i chce zjechać na zjeździe lub jedzie trzymając pas a pokazuje jakby jechała starą drogą obok.
Zobacz co na ekranie a co w realu

Giacomo

Fachowiec
Ty masz jakby przyklad na zywo , bo nowa autostrada , u mnie ciezko zweryfikowac , bo nowych jak na lekarstwo albo wcale , moze jak sie wybiore do PL to ocenie , teraz przed swietami w DE nie zwracalem specjalnie uwagi , albo moze nie rzucaly sie w oczy jakies odstepstwa.

danielm

Pionier e-mobilności
Ty masz jakby przyklad na zywo , bo nowa autostrada , u mnie ciezko zweryfikowac , bo nowych jak na lekarstwo albo wcale , moze jak sie wybiore do PL to ocenie , teraz przed swietami w DE nie zwracalem specjalnie uwagi , albo moze nie rzucaly sie w oczy jakies odstepstwa.
w software wejdz tam gdzie masz napisane jaki masz soft tam masz napisane jakie masz mapy

Najnowsze dyskusje