Nie sugeruję się innymi - mam swoją głowę. Napisałeś "no ale to tesla - czego wymagac". Nie odnosi się to konkretnie do tematu akumulatora, tylko to ogólna opinia o Tesli. Mam nadzieję, że dostrzegasz rozróżneinie.moze przez opinie innych osob na moj temat masz taki odbior moich wypowiedzi ale ja nie jestem jakims zagozalym, wojujacym przeciwnikiem tesli - tylko po prostu siedze z drugiej strony tematu elektromobilnosci i mam inne spojrzenie na pewne sprawy - i jak wczesniej pisalem - nie zamierzam o nich milczec jesli moja wypowiedz moze kogokolwiek ustrzec przed niechcianymi konsekwencjami
To że na wejsciu będzie przy ładowaniu 17+ to na wyjsciu dalej 15,5vladuje go auto - ale zeby to zrobic musi podbic napiecie do prawie 17V i o to mi chodzi - wiele odbiornikow 12V nie pracuje prawidlowo na tym napieciu i grozi samozaplonem
przyklady anegdotyczne, madrosci "henkow" z yutuba - nie sa dla mnie jakims wyznacznikiem
panowie - poniewaz ponownie polski chlopski rozum zwyciezyl nad regulacjami - obiecuje ze sie w tym watku wiecej nie odezwe
wasze samochody - wasz problem jak jakies chinskie urzadzenie spali wam samochod
klaniam sie...
Czekaj czekaj... Na jakim forum?Przychodzicie pluc jadem na forum tesli
Przecież specjalista bezpieczeństwa ze 100 letnim stażem nie przyzna się do błędu i będzie teraz do śmierci twierdził, że ma rację.Ja pierdziu... Ale cie wzięło.
U gory pisalem
To jak opinia o fajnej dupie kumpla, im lepsza od mojej tym bardziej jej sie czepiam.
ładuje go auto?, bo ma bms
Zacytowalem nawet procedure jakby ktos znalazl padnięty i chcial go sobie zreanimowac w samochodzie
jdst wyzej w ktoryms poście
Tesla robi "za prostownik"
Dobra chodzilo mi o tematcie w ktorym opisujemy tesle.Czekaj czekaj... Na jakim forum?
Takie pytanko, kim jesteś z wykształcenia?laduje go auto - ale zeby to zrobic musi podbic napiecie do prawie 17V i o to mi chodzi - wiele odbiornikow 12V nie pracuje prawidlowo na tym napieciu i grozi samozaplonem
przyklady anegdotyczne, madrosci "henkow" z yutuba - nie sa dla mnie jakims wyznacznikiem
panowie - poniewaz ponownie polski chlopski rozum zwyciezyl nad regulacjami - obiecuje ze sie w tym watku wiecej nie odezwe
wasze samochody - wasz problem jak jakies chinskie urzadzenie spali wam samochod
klaniam sie...
maximum voltage 9–16 V continuously, or maximum voltage of 20 V lasting 1 hour, 24 V lasting 1 minute, and 40 V lasting 400 ms
Obecne Niro HEV.W jakiej kijance nie masz kwasówki? Chętnie poczytam.
Hmmm... A tutaj napisali, że jest jakaś osobna bateria 12V, można ją restartować i podłączać klemy:Obecne Niro HEV.
To nie ma znaczenia chłopkuTakie pytanko, kim jesteś z wykształcenia?