Może dlatego że nie dotykam telefonu jak prowadzęNie, wystarczy jak puścisz całkiem kierownicę, weźmiesz w ręce telefon i w ogóle nie będziesz patrzeć na drogę - upomni się szybko (chyba, że zaślepiłeś kamerkę wewn.).![]()
Może dlatego że nie dotykam telefonu jak prowadzęNie, wystarczy jak puścisz całkiem kierownicę, weźmiesz w ręce telefon i w ogóle nie będziesz patrzeć na drogę - upomni się szybko (chyba, że zaślepiłeś kamerkę wewn.).![]()
Podyktuj głosowo.Kurde może u mnie faktycznie coś jest zepsute? Ja dosłownie nie zdążę wpisać nowego adresu w nawigacji a już na mnie krzyczy![]()
189 here i nie mam takich problemów. Komunikaty tylko przez pierwsze 10 sekund jak nie patrzę na drogę, a po 10 sekundach to musiałbym dłużej nie patrzeć na drogę, żeby dostać komunikat.Osoby wysokie mają gorzej bo częściej wyglądają jakby patrzyły w dół. Ja ze swoim 190 cm nieustannie mam komunikaty. Niestety ciągle zapominam zamówić zaślepkę do kamery
Ja też, ale powiem tak - jak stoisz w korku na AP, weźmiesz do ręki telefon i coś na nim zaczniesz sprawdzać, to też reaguje - nawet jak korek jest taki, że ruszasz się do przodu 5 metrów 1 raz na 3 minuty.Może dlatego że nie dotykam telefonu jak prowadzę![]()
A to nie, tak to nie widziałem nawet jak wklepuje coś z ekranu do nawigacji zaraz po aktywacji AP.Kurde może u mnie faktycznie coś jest zepsute? Ja dosłownie nie zdążę wpisać nowego adresu w nawigacji a już na mnie krzyczy![]()
A to nie jest przypadkiem obowiązkowe w niektórych krajach EU jako środek zapobiegawczy dla osób po przejściach?Tesla pokazuje w instrukcji jak zamontować alkomat w samochodzie.
Ech, pomarzyć...Przyjdą czasy.... wzorem Tirówek na MOPach, będą Teslówki na Superchargerach