TESLA - ciekawostki

Kszychu

Pionier e-mobilności
W moim HL wycieraczki na auto lecą po suchym praktycznie cały czas. A jak leje to powolutku sobie wycierają. Ale mam teraz auto zastępcze model 3 rocznik chyba 2023 i tam wycieraczki działają jak na razie bez większych problemów, a przynajmniej jak na razie po suchym nie lecą

Michal

Moderator
W moim HL wycieraczki na auto lecą po suchym praktycznie cały czas. A jak leje to powolutku sobie wycierają. Ale mam teraz auto zastępcze model 3 rocznik chyba 2023 i tam wycieraczki działają jak na razie bez większych problemów, a przynajmniej jak na razie po suchym nie lecą
Bo masz zepsutą kamerę :p

6a8

Posiadacz elektryka
W HW4 jakość obrazu jest tak wysoka że aż widać krople deszczu których nie ma xD
Nie, widać te które dopiero się będą tworzyć. Zapewne przedawkowali AI.

nabrU

Moderator
Jest tego więcej Bronek u nas:

Grzesiek

Pionier e-mobilności
Panowie... jak myślicie? Kiedy spodziewać się jakiegoś upgrade'u zespołu bateryjnego? Dawno nic się nie pojawiło, a postęp się dokonuje.
Może Tesla ma niebotyczne kontrakty na dotychczasowe akumulatory? A sprzedaż idzie tak sobie? Bo ewidentnie kombinują jak mogą aby sprzedawać obecne auta jak najmniejszym kosztem.

zibizz1

Pionier e-mobilności
Dopiero co rok temu.byla aktualizacja. Ładowanie 170kW do 50% dla nowej baterii BYD. Nowa rzeczą są baterie z ładowaniem 4-5C ale ja bym ich nie wrzucał do produkcji bez sprawdzenia jak rzeczywiście jest z ich trwałością