Te indyjskie szmelce. Landrovery są przereklamowaneW rowerze ze 3 razy![]()
Te indyjskie szmelce. Landrovery są przereklamowaneW rowerze ze 3 razy![]()
Bylem tam wczoraj, jeden slupek uszkodzony, na drugim tez mi zerwalo raz ladowanie… o szybkosci sie nie wypowiem bo moja bateria miala magiczne 8stopni i szlo max 49kW na poczatku…Ehhh a później się dziwić, że Ekoen otwiera stację w Warszawie z kilkoma szybkimi ładowarkami (jeszcze dostają mniejszą moc niż zakładali) i wszyscy się cieszą jaka to u nas elektromobilność :/.
Mi odpadl kiedys drazek od biegow w citroenie AXoj tam, oj tam - komu nigdy nie odpadla kierownica niech pierwszy rzuci kamieniem....
Ale o Toyocie nikt nie pisał bo redaktorzyny stracili by szanse na zaproszenia na testy u tego producentaA elektryczna Toyota ponoć gubi koła![]()
...
I reklamy, przede wszystkim Toyota wycofała by się z reklamowania na takim portalu, a może inne marki też, bo przecież jak obsmarowali Toyotę, to mogą też Skodę, albo innych trucicieli z grupy VW, więc za chwilę mogłoby się okazać, że portal poszedłby w piach. Ale o Tesli to napiszą jak najbardziej, bo przecież oni i tak nie wydają kasy na reklamę i ponadto to takie wchodzenie w tyłek innym koncernom, bo jak o Tesli piszą źle, to przecież dla innych dobrze...Ale o Toyocie nikt nie pisał bo redaktorzyny stracili by szanse na zaproszenia na testy u tego producenta![]()
chyba za duzo filmikow z zoltymi napisami ogladasz...I reklamy, przede wszystkim Toyota wycofała by się z reklamowania na takim portalu, a może inne marki też, bo przecież jak obsmarowali Toyotę, to mogą też Skodę, albo innych trucicieli z grupy VW, więc za chwilę mogłoby się okazać, że portal poszedłby w piach. Ale o Tesli to napiszą jak najbardziej, bo przecież oni i tak nie wydają kasy na reklamę i ponadto to takie wchodzenie w tyłek innym koncernom, bo jak o Tesli piszą źle, to przecież dla innych dobrze...
Kiedyś jechałem z kumplem Ładą 2107 jego dziadka i w pewnym momencie widzimy jak wyprzedza nas koło. Nasze koło. Nie było to fajne uczucieA elektryczna Toyota ponoć gubi koła![]()
...