A tak już przyziemnie , to czuć masę przy hamowaniu ale bardziej gdy zawieszenie jest na komfort lub w trybie auto i akurat w tej fazie .
Jak wiecie fajnie ostrzega gdy się przyśpiesza a ktoś przed nami hamuje itp
Wyłączylem ale chyba włączę , tą opcję "nie przywalenia przy małej predkosci"
Co zauważyłem , że pomimo identycznego stylu jazdy "więcej pali" na Plaid niż na Sport. Pewnie cos tam musi byc inaczej w dystrybucji mocy
W tych trybach da się jeździć , na Chill jest dla mnie za ospały . Mam delikatną stopę i wcale nie jest trudno utrzymać się w normie . Pewnie , że po przesiadce z ICE bym miał z tym gorzej .
Czuję zimowki , czuje ich bieżnik , tego w Trójce nie miałem . Moze że tu to zawieszenie takie jest ? Jak bym na terenowkach kostkowych jechał . Oczywiście tylko w pewnym zakresie prędkości .
Wyważenie też j.est do kitu , przetrwam te kilka tygodni .
Dla dociekliwych SEXY Buttons ma w apce ciekawe parametry i dongel może komunikować się Scan my Tesla .
Wiadomo , każda sroka swój ogon chwali i tu się to sprawdza . Trudno przepłaciłem , ale dobrze , że nie wziąłem Ski , bo mając Trójkę by to było jak w :"zamienił stryjek siekierkę na kijek".
Tu czuć , że to Tesla, bo obsługa znana , przyśpieszenie wiadomo jakie , ale w Trójce też jest "nie w kij dmuchał" . Natomiast reszta to odlot i inne , więc mam inny samochód ale o podobnych walorach . W Sce nie było by takiego tzw efektu "wow", przy przesiadce z Tm3.
Czyli gdyby nie ta przerwa w dostawach do Eu , to brałbym Ske LR . A gdyby dawali Xsa , to brałbym tez LR i 5 miejsc .
I tu bylby błąd, bo 6 miejsc jest świetne , oczywiście w naszym przypadku, tylko bym tego chyba nie docenił , no i to 37 000 zł +
Na pewno brałbym też wolant ! Jestem już z nim zgrany