Lsk
Zadomawiam się
Jak narazie wszędzie gdzie byłem był darmowy. Ewentualnie trzeba zapłacić za parking.Jak jest Tesla Destination Charger to jest normalny wall connector z type2 i powinien być darmowy dla gości hotelu.
Jak narazie wszędzie gdzie byłem był darmowy. Ewentualnie trzeba zapłacić za parking.Jak jest Tesla Destination Charger to jest normalny wall connector z type2 i powinien być darmowy dla gości hotelu.
- Widziałem gniazdko na parkingu, mogę się naładować? Zapłacę!obserwacji średnie 4/5 hoteli udostępni Ci gniazdko za free.
Da sie, ja juz placilem 1zl za kW, ale nie zawsze jest gniazdko niestety…- Widziałem gniazdko na parkingu, mogę się naładować? Zapłacę!
- Nie możemy dać Panu możliwości zapłacenia za prąd ponieważ nie jesteśmy pośrednikiem sprzedaży energii elektrycznej i mielibyśmy duże kłopoty jakby ktoś nas nakrył
- Może dam napiwek?
- J/W
- No to może po prostu się naładuję, skoro w pokoju mogę ładować laptopa/telefon i nikt mi tego nie zabrania, to może tak samo podładuję samochód?
- Chce Pan kraść prąd...?
- Tak, dlatego rozmawiamy...
KURTYNA.
OK, widocznie trafiamy do innych hoteli, bo ja mam inne doświadczenia.- Widziałem gniazdko na parkingu, mogę się naładować? Zapłacę!
- Nie możemy dać Panu możliwości zapłacenia za prąd ponieważ nie jesteśmy pośrednikiem sprzedaży energii elektrycznej i mielibyśmy duże kłopoty jakby ktoś nas nakrył
- Może dam napiwek?
- J/W
- No to może po prostu się naładuję, skoro w pokoju mogę ładować laptopa/telefon i nikt mi tego nie zabrania, to może tak samo podładuję samochód?
- Chce Pan kraść prąd...?
- Tak, dlatego rozmawiamy...
KURTYNA.
1 zł za KWh uważam ze jest całkiem ok tym bardziej jeżeli możemy się spokojnie naładować przez noc a rano jechać dalej.Da sie, ja juz placilem 1zl za kW, ale nie zawsze jest gniazdko niestety…
Taka cena jest extra, ale jak mowie raz tak mialem. Na Slowacji mieli destination i tam nic nie chcieli. Ale w Polsce uwazam ze ciezko, i jak Bronek pisze im sie wydaje ze za naladowanie auta trzeba by ze 150zl wziac…1 zł za KWh uważam ze jest całkiem ok tym bardziej jeżeli możemy się spokojnie naładować przez noc a rano jechać dalej.