Tesla Dinner - menu

eSUBA94

Posiadacz elektryka
a więc zapowiedziana restauracja + hub SuC jeszcze w 2014 roku ruszyła
menu muszę przyznać dość bogate i tanie jak na stan CA i tamtejsze koszta życia

1753215139798.png

1753215227238.png
1753215599810.png

1753215635576.png

Grzesiek

Pionier e-mobilności
czyli co, Tesla ma wygryźć wszystkich taksówkarzy i innych uberowców. Teraz wziełą się za maki i inne takie?
Czy pojawi się ktoś kto zaraz będzie twierdził, że to rewolucja na rynku i inni na samą wieść o takim czymś zamkną biznesy? Bo z robotaxi tak jest :)

Typowo amerykańskie jedzenie... a fee. Nie ma schabowego... .

Runior

Zadomawiam się
Myślę, że to część większego planu. Roboty będą smażyły burgery, a robotaxi je rozwoziły. Jakoś trzeba stworzyć popyt na produkty, skoro ci głupi ludzie nie pchają się po nie drzwiami i oknami.

eSUBA94

Posiadacz elektryka
Myślę, że to część większego planu. Roboty będą smażyły burgery, a robotaxi je rozwoziły. Jakoś trzeba stworzyć popyt na produkty, skoro ci głupi ludzie nie pchają się po nie drzwiami i oknami.
na dużych HUBach między największymi miastami, szlakami Tesla wręcz musi stawiać takie bary aby przyciągać, teraz to robią cenami i prostotą ładowarek ale jak konkurencja im zabierze to muszą jakoś wypromować HUBa (mówię głównie o klientach nie-teslach) zresztą po coś ich V4 ma te 800V+ bo napewno nie pod cybertrucki

myślę że robot sobie poradzi z układaniem składników na pizzy czy inny pierdołami jak krojenie czy układanie dań, de facto nawet u nas we fastfoodach wszystkie rzeczy na kuchni są powtarzalne, według schematu, wszędzie są sekundniki, alarmy, termometry, oraz komputeryzacja całego wydawania dań od złożenia zamówienia aż do stolika klienta, nawet taki pasibus to zrobił dawno temu jeśli chodzi o automatyzacje