krzyss
Pionier e-mobilności
Bo to po BT idzie jako kluczyk,,Ale tego że tablet bez sim może być skonfigurowany sie nie spodziewałem.
Kwestia logowania , to bywa różnie , szczególnie jak razem idziemy do garażu .
Bo to po BT idzie jako kluczyk,,Ale tego że tablet bez sim może być skonfigurowany sie nie spodziewałem.
Kwestia logowania , to bywa różnie , szczególnie jak razem idziemy do garażu .
Czyli da sie ustawic, zeby subwoofer lepiej dmuchal niz we wczesniejszym sofcie?Znalazłem małego easter egga
- Odpalacie muzę (albo i nie)
- Ustawienia dźwięku -> EQ
- Sub i bass na full (a być może sam sub wystarczy)
- Opis basu
![]()
Też mam tak skonfigurowane. Ustawienia telefonu jako podstawowy dotyczą BT i tego który telefon ma polaczyc się z zestawem głośnomówiącymMój telefon jest ustawiony jako podstawowy, bo zwykle jak jadę razem z żoną, to ja prowadzę. Jak żona gdzieś jedzie sama, to mojego telefonu nie ma w pobliżu. Nigdy nie mamy problemów
Tak. Ale jak dużo lepiej jest nie wiem, bo i tak zawsze ściągam bas w dół.Czyli da sie ustawic, zeby subwoofer lepiej dmuchal niz we wczesniejszym sofcie?
Wyłączyłem podgląd po 45 min jazdy po mieście. Myślałem, że będzie się włączać przy wykryciu czegoś w martwym polu (w momencie kiedy teraz jest sygnał ostrzegawczy), a nie za każdym razem. Odwraca uwagę od jazdy bardziej, niż jest to warte...Jak odbieracie połaczenie jak jest właczony podglad kierunkowskazu