miv
Posiadacz elektryka
W jakich sytuacjach kamera jest lepsza?W niektórych sytuacjach lepszy jest radar/lidar, a w innych kamera.
W jakich sytuacjach kamera jest lepsza?W niektórych sytuacjach lepszy jest radar/lidar, a w innych kamera.
Prawie w każdej przy dobrej widoczności. Rozdzielczość nieporównywalnie lepsza od lidaru.W jakich sytuacjach kamera jest lepsza?
Na przykład w celu wykrycia koloru światła na sygnalizatorze. Rozpoznania znaku drogowego. Chyba te dwie czynności wchodzą w skład podstawowych funkcjonalności pojazdów autonomicznych?W jakich sytuacjach kamera jest lepsza?
Dałeś się nabrać.Cześć,
niezły test - zawsze się zastanawiałem co by było gdyby.. akcja od około 9:30![]()
Zawsze chciałem zobaczyć co się stanie jak tesla "zobaczy" człowieka na drodze - czy wyhamuje czy nieDałeś się nabrać.
Test jest totalnie zmanipulowany. Na szczęście nieudolnie, więc wystarczy się przyjrzeć, żeby wyłapać oszustwa
Proszę bardzoZawsze chciałem zobaczyć co się stanie jak tesla "zobaczy" człowieka na drodze - czy wyhamuje czy nieniestety nie mam jak tego przeprowadzić "w domu"
![]()
A tam zaraz "totalnie". Przecież komentarz "To see how thouse simple cameras ona a Tesla stack up against other fancy cars that use more advanced technology" czyli system w Tesli to "proste kamery", a te inne pojazdy mają "bardziej zaawansowaną technologię". Następnie pokazują to na eksperymentalnym Subaru.Dałeś się nabrać.
Test jest totalnie zmanipulowany. Na szczęście nieudolnie, więc wystarczy się przyjrzeć, żeby wyłapać oszustwa