krzyss

Pionier e-mobilności
Dostałem dzisiaj fakturę końcową, co ciekawe VIN jest inny niż ten który był w kodzie strony.
Sprawdz VIN jak bedziesz odbieral auto, na FB ktos opisywal sytuacje ze przywiezli mu auto z innym vin niz w papierach :)

broz_tito

Zadomawiam się
Ja po 3 tygodniach odebrałem auto "od ręki". Okazuje się, że szybkość zależy w głównej mierze od leasingu, a w zasadzie od tego czy ktoś z leasingu ma kontakt do kogoś ogarniętego w Tesli.
Odbiór generalnie na spokojnie.
Plusy:
- naładowana na fulla 91%
- w oczekiwaniu na swoją kolej mogłem wsiąść do auta i wstępnie się pobawić
- poszło szybko
- spasowanie itp nie odbiega od normalnych aut :)
Minusy:
- auto stało na dworze, było ciemno i padał deszcz, a nie było możliwości wjechać do środka...
- nie było przeszkolenia (akurat dla mnie to plus), ale dla kogoś kto nie za bardzo ogarnia byłoby ciekawie

Generalnie od razu auto wjechało na przyciemnianie wszystkich szyb i można użytkować.
Zadowolenie 9/10 (9 bo pozycja za kierownicą przez te dziwnie wysokie fotele do mocnego przyzwyczajenia)
Dziś będę testował 350kW od Ekoen na Postępu. Ciekawe.

Bartłomiej S

Posiadacz elektryka
Ja po 3 tygodniach odebrałem auto "od ręki". Okazuje się, że szybkość zależy w głównej mierze od leasingu, a w zasadzie od tego czy ktoś z leasingu ma kontakt do kogoś ogarniętego w Tesli.
Odbiór generalnie na spokojnie.
Plusy:
- naładowana na fulla 91%
- w oczekiwaniu na swoją kolej mogłem wsiąść do auta i wstępnie się pobawić
- poszło szybko
- spasowanie itp nie odbiega od normalnych aut :)
Minusy:
- auto stało na dworze, było ciemno i padał deszcz, a nie było możliwości wjechać do środka...
- nie było przeszkolenia (akurat dla mnie to plus), ale dla kogoś kto nie za bardzo ogarnia byłoby ciekawie

Generalnie od razu auto wjechało na przyciemnianie wszystkich szyb i można użytkować.
Zadowolenie 9/10 (9 bo pozycja za kierownicą przez te dziwnie wysokie fotele do mocnego przyzwyczajenia)
Dziś będę testował 350kW od Ekoen na Postępu. Ciekawe.
Btw masz numer do kogoś z Tesli? u mnie w leasingu jest właśnie problem bo komunikacja mailowa co robi problem.