nabrU
Moderator
WreszcieSamochód dzisiaj dojechał.
Mam na jutro na 17.00 odbiór w Katowicach.
WreszcieSamochód dzisiaj dojechał.
Mam na jutro na 17.00 odbiór w Katowicach.
Jest duża szansa jeśli ktoś ma dalej do domu to podczas ładowania będzie miał na to czas.Ciekawe czy szczęśliwi posiadacze nowych Tesli z "dostawy I kwartal 2024" napiszą coś o swoich wrażeniach z odbiorów??
Napewno odbiór w Katowicach.Odbiór trwa 5 minut. Pan w pop up store sprawdza dowód rejestracyjny oraz dowód osobisty. Składacie podpis na tablecie i kierują was na parking mówiąc gdzie stoi wasza nowa zabawka. Miła, uśmiechnięta pani zakłada tablice, pokazuje jak obsługiwać auto i życzy szerokiej drogi. Nasza Tesla była naładowana na 20% i pięknie umyta. I radzę uzbroić się w cierpliwość bo na odbiór chwilę się czeka - niekoniecznie pokrywa się to z wyznaczoną godzinąAuto wspaniale się prezentuje i jeździ jak marzenie
![]()
W moim przypadku, sama określiła godzine 17.00.Mogę tylko dodać że jeżeli chodzi o Katowice. Absolutnie są bardzo wyluzowani jak chodzi o terminy odbioru, dzwonili dzisiaj potwierdzić termin, pełna dowolność wyboru terminu
Ale chyba jakieś ksero/skan masz? Bo inaczej jak ubezpieczałeś?Podpowiedzcie czy trzeba mieć dowód rejestracyjny przy odbiorze? Leasing dał mi dokumentację, tablice, ale nie dał mi dowodu(dowód tymczasowy) twierdząc że do odbioru nie będzie potrzebny. Mają mi wysłać dowód gdy wymienią na „twardy”.
A masz Mobywatela, tam powinien być dowód rej.Ale chyba jakieś ksero/skan masz? Bo inaczej jak ubezpieczałeś?