Tesla Model 3, dostawy I kwartał 2024

nabrU

Moderator

Izabella

Nowy na Forum
Odbiór trwa 5 minut. Pan w pop up store sprawdza dowód rejestracyjny oraz dowód osobisty. Składacie podpis na tablecie i kierują was na parking mówiąc gdzie stoi wasza nowa zabawka. Miła, uśmiechnięta pani zakłada tablice, pokazuje jak obsługiwać auto i życzy szerokiej drogi. Nasza Tesla była naładowana na 20% i pięknie umyta. I radzę uzbroić się w cierpliwość bo na odbiór chwilę się czeka - niekoniecznie pokrywa się to z wyznaczoną godziną :) Auto wspaniale się prezentuje i jeździ jak marzenie :)

inter

Pionier e-mobilności
Odbiór trwa 5 minut. Pan w pop up store sprawdza dowód rejestracyjny oraz dowód osobisty. Składacie podpis na tablecie i kierują was na parking mówiąc gdzie stoi wasza nowa zabawka. Miła, uśmiechnięta pani zakłada tablice, pokazuje jak obsługiwać auto i życzy szerokiej drogi. Nasza Tesla była naładowana na 20% i pięknie umyta. I radzę uzbroić się w cierpliwość bo na odbiór chwilę się czeka - niekoniecznie pokrywa się to z wyznaczoną godziną :) Auto wspaniale się prezentuje i jeździ jak marzenie :)
Napewno odbiór w Katowicach.

Kszychu

Pionier e-mobilności
Mogę tylko dodać że jeżeli chodzi o Katowice. Absolutnie są bardzo wyluzowani jak chodzi o terminy odbioru, dzwonili dzisiaj potwierdzić termin, pełna dowolność wyboru terminu

inter

Pionier e-mobilności
Mogę tylko dodać że jeżeli chodzi o Katowice. Absolutnie są bardzo wyluzowani jak chodzi o terminy odbioru, dzwonili dzisiaj potwierdzić termin, pełna dowolność wyboru terminu
W moim przypadku, sama określiła godzine 17.00.

vienio

Nowy na Forum
Podpowiedzcie czy trzeba mieć dowód rejestracyjny przy odbiorze? Leasing dał mi dokumentację, tablice, ale nie dał mi dowodu(dowód tymczasowy) twierdząc że do odbioru nie będzie potrzebny. Mają mi wysłać dowód gdy wymienią na „twardy”.

gkas

Zadomawiam się
Podpowiedzcie czy trzeba mieć dowód rejestracyjny przy odbiorze? Leasing dał mi dokumentację, tablice, ale nie dał mi dowodu(dowód tymczasowy) twierdząc że do odbioru nie będzie potrzebny. Mają mi wysłać dowód gdy wymienią na „twardy”.
Ale chyba jakieś ksero/skan masz? Bo inaczej jak ubezpieczałeś?

inter

Pionier e-mobilności
Ale chyba jakieś ksero/skan masz? Bo inaczej jak ubezpieczałeś?
A masz Mobywatela, tam powinien być dowód rej.

SpalinowyRebel

Zadomawiam się
Ja też bardzo zadowolony z obsługi w Katowicach. Odbiór na 15, byłem 13:30 bo tak miałem pociąg, powiedzieli mi że auto właśnie wjeżdża na myjnię i 45 min żebym poczekał, wróciłem 14:20 jakoś i 2 uśmiechnięte panie wręczyły my 2 karty, pokazały auto i ustawiły od razu nawigację na najbliższy SuC. Auto całe szczęście oprócz jakiś uszczelek wystających bez żadnych niedociągnięć 😀 Warto było czekać

Najnowsze dyskusje