Jak chcesz pogadać z Teslą to trzeba sobie zarezerwować godzinkę wolną linię i po prostu czekać na infolinii. Jak jest luźniej to 10-15 min czekania, jak jest więcej telefonów to najdłużej czekałem 57 minutWitam, ja zamówiłem 14.04 (w pamiętny piątek obniżek), VIN dostałem SMSem 24.04. Faktury końcowej nie ma, zero kontaktu z Tesli, dodzwonić się nie idzie a mam teraz kolejny SMS, że VIN przepadnie z powodu braku płatności. Miał tak ktoś może?
A masz dane do wpłaty w aplikacji ?Witam, ja zamówiłem 14.04 (w pamiętny piątek obniżek), VIN dostałem SMSem 24.04. Faktury końcowej nie ma, zero kontaktu z Tesli, dodzwonić się nie idzie a mam teraz kolejny SMS, że VIN przepadnie z powodu braku płatności. Miał tak ktoś może?
Wisiałem wczoraj 2 razy po 40min ale widać już dlugi weekend zaczęli możeJak chcesz pogadać z Teslą to trzeba sobie zarezerwować godzinkę wolną linię i po prostu czekać na infolinii. Jak jest luźniej to 10-15 min czekania, jak jest więcej telefonów to najdłużej czekałem 57 minut
Co do przepadnięcia VIN to dostałem w ten sam dzień ale SMS jeszcze nie przyszedł - leasing podpisuję w przyszłym tygodniu dopiero.
Wisiałem wczoraj 2 razy po 40min ale widać już dlugi weekend zaczęli możeJak chcesz pogadać z Teslą to trzeba sobie zarezerwować godzinkę wolną linię i po prostu czekać na infolinii. Jak jest luźniej to 10-15 min czekania, jak jest więcej telefonów to najdłużej czekałem 57 minut
Co do przepadnięcia VIN to dostałem w ten sam dzień ale SMS jeszcze nie przyszedł - leasing podpisuję w przyszłym tygodniu dopiero.
W aplikacji mam info, że faktura jest przygotowywana. Z papierów mam fakturę za rezerwację i umowę rezerwacji. Nie widzę tam danych ich konta itd.A masz dane do wpłaty w aplikacji ?
Jeśli tak to wpłaca kasę a fakturę dostaniesz później - też tak miałem.
Udało się to odkręcić czy to już pozamiatane wtedy?Faktycznie patowa sytuacja, tym bardziej że jest długi weekend - wg. mnie nie powinni zabrać VIN-u bo brak danych do przelewu i faktury dla leasingu, ale z Teslą miałem różne przeboje w tym także zabrali mi VIN po 3 dniach od nadania więc trzymam kciuki za dobre zakończenie ✊💪