Tesla Model 3, dostawy II kwartał 2024

CryMan02

Tesla 3 HL LR 2024 Q2 [zamówiona]
Bo statek dopiero plynie. Pojawi sie blizej odbioru. Ale bedzie znow urwanie glowy z tymi odbiorami :)
Ile minęło u ciebie czasu od momentu dopłynięcia statku do odbioru? Kiedy dostałeś możliwość akceptacji terminu w aplikacji? Będę wdzięczy za odpowiedzi, dziennie potrafię kilkanaście razy zaglądać do aplikacji 😄

inter

Pionier e-mobilności

mrseba

Kraków
Hej…ja zamówiłem tm3 24 kwietnia i miałem termin dostawy na 10-28 maj ..w zeszłym tygodniu mi zmienili na 20-30 czerwiec..dostałem również fakturę z VIN auta ale na samej appce vinu nadal nie ma..nie wiem jak to mam rozumieć dlaczego vin jest na fakturze a na aplikacji nie ma.
Też zamówiłem 24 kwietnia i dzisiaj mi kobieta z Tesli powiedziała, że przewidywany termin dostawy to 4/5 czerwca. Pierwszą dostawę (lawetę) będą mieli 26 maja z naszymi trójkami.

CryMan02

Tesla 3 HL LR 2024 Q2 [zamówiona]
Też zamówiłem 24 kwietnia i dzisiaj mi kobieta z Tesli powiedziała, że przewidywany termin dostawy to 4/5 czerwca. Pierwszą dostawę (lawetę) będą mieli 26 maja z naszymi trójkami.
A jaki planowany termin na fakturze końcowej i konfig? Ja zamówiłem 27 kwietnia i mam planowany odbiór 28 maja, konfiguracja podstawowa + LR

gr4d

Fachowiec
A jaki planowany termin na fakturze końcowej i konfig? Ja zamówiłem 27 kwietnia i mam planowany odbiór 28 maja, konfiguracja podstawowa + LR
U mnie to samo, zamówione 07.04. Raczej nie ma co patrzeć na te daty z faktury. Wszystko zależy od tego kiedy auto fizycznie będzie na placu.