Tesla Model 3, dostawy II kwartał 2024

inter

Pionier e-mobilności
Potwierdzenie dostaw II kw.
Statki płynące z Szanghaju do UE w tranzycie:
  1. TANNHAUSER 36h S → Abf. SHG 17.03.BARC 21.04.na drodze
  2. RCC AMERICA 24h S → Abf. SHG 06.04.KOP 20.05.na drodze

lukas220

Zadomawiam się
Ale dzisiaj dobrze smakowało śniadanie, jak po przebudzeniu zobaczyłem przecenę 3 HL LR do poziomu dofinansowania dla osób prywatnych ;) Piłem zimną kawę, ale samochód zamówiony-dodatkowo z referalem nowego właściciela mojej starej dobrej 3 ( oczywiście członka forum ) Ale do rzeczy. Przy zamówieniu, dzisiaj wcześnie rano, termin dostawy 2-5 tygodni. Obecnie po wybraniu kolejnej opcji zamówienia samochodu ( tworzeniu nowego zamówienia) jest tylko info "w tranzycie". Czyżby pierwsza dostawa z "gwarantowanym" ( wiadomo...piszą co chcą ) terminem została wyprzedana? Jak u Was to wygląda?

Last edited:

inter

Pionier e-mobilności
Ale dzisiaj dobrze smakowało śniadanie, jak po przebudzeniu zobaczyłem przecenę 3 HL LR do poziomu dofinansowania dla osób prywatnych ;) Piłem zimną kawę, ale samochód zamówiony-dodatkowo z referalem nowego właściciela mojej starej dobrej 3 ( oczywiście członka forum ) Ale do rzeczy. Przy zamówieniu, dzisiaj wcześnie rano, termin dostawy 2-5 tygodni. Obecnie po wybraniu kolejnej opcji zamówienia samochodu jest tylko info "w tranzycie". Czyżby pierwsza dostawa z "gwarantowanym" ( wiadomo...piszą co chcą ) terminem została wyprzedana? Jak u Was to wygląda?
Dowiesz się jak dostaniesz VIN.

lukas220

Zadomawiam się
Przewidywany czas 3 dni szybciej niż na początku :) obecnie 17.05 6:00 AM
Dzisiaj rozmawiałem z miłą Panią z Tesli i szacuje odbiór na 25 maja. To pokrywa się z ETA statku plus transport

eugtor

Posiadacz elektryka
Samochód zamówiony wczoraj - odbiór za 3-4 tyg (według info od opiekuna z Tesli)

eugtor

Posiadacz elektryka
Statek RCC AMERICA ma ETA na 19 maja, więc szykujmy się na koniec maja
Ten gość z Tesli powiedział coś na temat wcześniejszej dostawy z poprzedniego statku. Ale tydzień wcześniej, tydzień później - nie robi już różnicy