Tesla Model 3, dostawy II kwartał 2024

lukas220

Zadomawiam się
Ten gość z Tesli powiedział coś na temat wcześniejszej dostawy z poprzedniego statku. Ale tydzień wcześniej, tydzień później - nie robi już różnicy
Lepiej jak dostaniemy z RCC America pod koniec maja. Samochody będą z "pełnego" roku 2024 oraz późniejszej produkcji

Michal

Moderator

lzieba

Nowy na Forum
Hej, informacyjnie: Arval skorygował ceny wynajmu dla nierozpoczętych jeszcze umów dostosowując czynsz do nowego cennika. U mnie wyszło 200 pln mniej miesięcznie. Jeśli ktoś podobnie jak ja zamawiał przez nich, a nie dostał aneksu z niższą ratą to warto się z nimi skontaktować.

eugtor

Posiadacz elektryka
Hej, informacyjnie: Arval skorygował ceny wynajmu dla nierozpoczętych jeszcze umów dostosowując czynsz do nowego cennika. U mnie wyszło 200 pln mniej miesięcznie. Jeśli ktoś podobnie jak ja zamawiał przez nich, a nie dostał aneksu z niższą ratą to warto się z nimi skontaktować.
Z ciekawości, ile wynosi rata za LR i czy jest wkład własny?

eugtor

Posiadacz elektryka
Wie ktoś ile mija dni od daty wyładowania samochodu w porcie Koper do wydania samochodu w salonie? Co mówią statystyki? :)

gr4d

Fachowiec
Wie ktoś ile mija dni od daty wyładowania samochodu w porcie Koper do wydania samochodu w salonie? Co mówią statystyki? :)
Około 3-7 dni od przypłynięcia do portu przyjeżdżają pierwsze lory do Polski. Zazwyczaj szybciej Katowice. Wszystko zależy od tego na którą trafi twoje auto.

Pepek

Posiadacz elektryka
Rok temu (tylko W-wa) pierwsze osoby miały odbiory nawet po 7 dniach od przybicia statku do portu, wtedy max. to było 14 dni (ale to był pośpiech przed końcem kwartału).