Heh, dokładnie.Powiat Wodzisławski podobnie-20 minut i tablice gotowe. Szkoda, że samochód zarejestrowany, ubezpieczony a z Tesli brak terminu odbioru...
Heh, dokładnie.Powiat Wodzisławski podobnie-20 minut i tablice gotowe. Szkoda, że samochód zarejestrowany, ubezpieczony a z Tesli brak terminu odbioru...
Niestety ale auto trzeba rejestrować zgodnie z adresem zameldowania. Jeśli ma być bezpośrednio zarejestrowane na kupującego 😕Zapraszam do Warszawy na Ludną - tutaj praktycznie bez kolejek do rejestracji.
Będę korzystał z takiej usługi 😉 tylko tak naprawdę to on trzyma miejsce w kolejce bo numerek musisz pobrać bezpośrednio jako osoba rejestrująca za okazaniem dokumentu tożsamościSzczecin akurat od lat słynie z ogromnych kolejek i długich terminów rejestracji.
Leasingodawcy są już nauczeni, że na rejestrację w Szczecinie trzeba przeznaczyć około tygodnia.
Pod urzędem są nawet stacze kolejkowi za kasę! Przychodzą o 6:30 i odbierają numerki na handel
W innych miastach powinno być lepiej![]()
Myślę, że terminy odbiorów zaczną pojawiać się od piątku 24.05 lub poniedziałku 27.05Powiat Wodzisławski podobnie-20 minut i tablice gotowe. Szkoda, że samochód zarejestrowany, ubezpieczony a z Tesli brak terminu odbioru...
Podrzucisz jakieś szczegóły? Link bądź o ile?W Norwegii Tesla obniżyła dzisiaj ceny 🫣może i coś w Polsce zrobią ?…
HL 3 standard 355tys przy obecnym kursie korony norweskiej to cos około 130tys zł 😱Podrzucisz jakieś szczegóły? Link bądź o ile?
To widziałem. Pytanie jakie były wcześniej.HL 3 standard 355tys przy obecnym kursie korony norweskiej to cos około 130tys zł 😱
2 miesiące temu kosztowała 410tys…wczoraj 387tys a dzisiaj 355To widziałem. Pytanie jakie były wcześniej.