Tesla Model 3, dostawy II kwartał 2024

PanKalafior

Zadomawiam się
Takiego maila dostałem od Tesli:

Swoboda podróżowania w dowolne miejsce
Dzięki ładowarkom Supercharger rozmieszczonym na dogodnych trasach w całej Europie, możesz dojechać wszędzie z Teslą. Wystarczy wprowadzić miejsce docelowe, a Planowanie Trasy automatycznie poprowadzi Cię do opcji ładowania po drodze.

Zamów i odbierz samochód przed 30 czerwca 2024 r., aby otrzymać 20 000 kilometrów darmowego doładowania przy zakupie nowego pojazdu Tesla.* Ta oferta jest ważna tylko do wyczerpania zapasów.

*Dotyczy zamówień niestandardowych i wstępnie skonfigurowanych pojazdów, z zastrzeżeniem dostawy do 30 czerwca 2024 r. włącznie. Jeśli dostawa nie zostanie zrealizowana do tego dnia, Tesla zastrzega sobie prawo do anulowania zamówienia. Jeśli termin dostawy zostanie przesunięty z powodu okoliczności, na które Tesla nie ma wpływu, użytkownik nadal ma prawo do korzyści, odbierając dostawę w pierwszym dostępnym terminie. Oferta ta może być łączona z innymi programami finansowania, takimi jak preferencyjne oprocentowanie. Korzyści nie mogą zostać przeniesione na inny pojazd lub osobę. Kredyty Supercharging tracą ważność w przypadku zmiany właściciela pojazdu. Oferta ma ograniczoną dostępność i jest ważna tylko do wyczerpania zapasów. Promocja nie obejmuje pojazdów używanych.

Kaczor

Zadomawiam się
„Dotyczy zamówień niestandardowych i wstępnie skonfigurowanych pojazdów, z zastrzeżeniem dostawy do 30 czerwca 2024 r. włącznie.” Czyli rozumiem, że się łapiemy na te warunki.

Hubciak

Zadomawiam się
„Dotyczy zamówień niestandardowych i wstępnie skonfigurowanych pojazdów, z zastrzeżeniem dostawy do 30 czerwca 2024 r. włącznie.” Czyli rozumiem, że się łapiemy na te warunki.
Tak. Dzwoniłem do Tesla Katowice dopytać. Dostałem odpowiedź, że wszystkie zamówienia odebrane do 30.06 łapią się na darmowe kilometry. Mało tego jeżeli ktoś zamówił drugą Teslę do 30.04 otrzyma również 15000 bonów.