Dziś zamawiałem 3 LR. Dostałem od razu VIN, a informacja dotyczącą czasu wykorzystania kilometrów była następująca:Wie ktoś może czy te 20k km ma jakąś date ważności do kiedy trzeba je wykorzystać?
W Norwegii dają tylko 5000km tyle że samo auto jest dużo tańsze niż w PolsceDziś zamawiałem 3 LR. Dostałem od razu VIN, a informacja dotyczącą czasu wykorzystania kilometrów była następująca:
Bez limitu czasu.
Przekazała konsultantka p. Marta
Ja dziś odebrałem i od razu w aplikacji pojawiły mi się te darmowe kilometry. Szkoda że tylko na pół roku ale i tak super bonus 😁
Gratulacje…to teraz wakacje z Tesla 😎👍po Europie/Skandynawi….kilometry trzeba wykorzystać 🙂Ja dziś odebrałem i od razu w aplikacji pojawiły mi się te darmowe kilometry. Szkoda że tylko na pół roku ale i tak super bonus 😁
View attachment 18338
A kiedy zamawiałeś? Czy to dotyczy też wersji Performance?Ja dziś odebrałem i od razu w aplikacji pojawiły mi się te darmowe kilometry. Szkoda że tylko na pół roku ale i tak super bonus 😁
View attachment 18338
Zamawiałem 30 kwietnia. Nie mam pojęcia ale podejrzewam że każdej nowej Tesli to dodadząA kiedy zamawiałeś? Czy to dotyczy też wersji Performance?