Tesla Model 3, dostawy II kwartał 2024

eugtor

Posiadacz elektryka
A ja wreszcie dostałem odpowiedź od Tesli odnośnie darmowego ładowania:
Dzień dobry,
Dziękujemy za wiadomość, promocja została wprowadzona 7.06, nie obowiązuje dla samochodów odebranych wcześniej.
Uważam że to nie fair, bo jak obniżyli ceny to wystawili korekty dla wcześniejszych zamówień, tutaj też można było przyznać te kilometry dla samochodów odebranych choćby w czerwcu. Tym bardziej w regulaminie nie zaznaczono daty od której zamówienia kwalifikują się do tego bonusu 🤷‍♂️

inter

Pionier e-mobilności

Uważam że to nie fair, bo jak obniżyli ceny to wystawili korekty dla wcześniejszych zamówień, tutaj też można było przyznać te kilometry dla samochodów odebranych choćby w czerwcu. Tym bardziej w regulaminie nie zaznaczono daty od której zamówienia kwalifikują się do tego bonusu 🤷‍♂️
Ja odebrałem w lutym, to też nie fair ;)

rowerek0000

Zadomawiam się

A kiedy musi nastąpić odbiór samochodu? Czy to nie ma znaczenia?

inter

Pionier e-mobilności

inter

Pionier e-mobilności
Tylko ze stoku. Najlepiej zadzwonić i zapytać, co mają na stanie.

lukas220

Zadomawiam się
Najlepsze to, że umówiłem odbiór na 8.06 ( co było widać w aplikacji ) a pracownik zmienił i zaproponował odbiór 6.06. Co teraz? ;)