Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022

pluto

Pionier e-mobilności
No to zostało 3 dni na dostawę auta :LOL:

IMG_20220816_133308.jpg

pluto

Pionier e-mobilności
GLOVIS COURAGE po załadunku wypłynął w kierunku Europy (na filmie widać sporo modelu 3) więc to chyba ostatnia szansa na dostawę tego modelu w tym kwartale ;)

W sumie 10 transportów w tym kwartale do Europy i chyba w żadnym nie było aut dla Polski.

kretilla

Fachowiec
Coś powinno w tym kwartale jednak trafić do PL, więc czekajmy cierpliwie na VINy. :

„Modele 3 jeszcze się nie przypisały ale najprawdopodobniej Pana auto powinno być we wrześniu.”

LR/czerwony/białe wnętrze/felgi 19

Last edited:

Slomcio

Zadomawiam się
To powiem Ci ciekawa informacja, gdyż ja zamawiałem 19 stycznie 2x lr białe z czarnym wnętrzem i na 19", i nic jeszcze o nich nie wiadomo tym bardziej, że miały być w maju wstępnie. Czyli czekamy, najpóźniej powinniśmy mieć Vin w przyszłym tygodniu, jeżeli ich nie dostaniemy to czas przygotować się na prezent pod choinkę...

Natomiast Twój post dał mi trochę nadziei :)

kretilla

Fachowiec
To powiem Ci ciekawa informacja, gdyż ja zamawiałem 19 stycznie 2x lr białe z czarnym wnętrzem i na 19", i nic jeszcze o nich nie wiadomo tym bardziej, że miały być w maju wstępnie. Czyli czekamy, najpóźniej powinniśmy mieć Vin w przyszłym tygodniu, jeżeli ich nie dostaniemy to czas przygotować się na prezent pod choinkę...

Natomiast Twój post dał mi trochę nadziei :)
Tu chyba działa zasada im mniej standardowy wybór, tym większa szansa na to że spadnie coś dla nas z pańskiego stołu 🤷‍♂️😃