Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022

Quba88

Posiadacz elektryka
Przelew poszedł i jest odebrany. Dostawy mają być 20-22 września.

Co ciekawe status na "opłacony" w appce zmienił się super szybko, może w 24 godziny od przelewu. Natomiast to nie zmieniło faktu że Pani z Tesli mocno napierała na potwierdzenie przelewu, które dosłaliśmy. Dzisiaj w mailu dostałem info że wszystko dopięte, auta mają być 20-22 wrzesień i wtedy wyślą dokumenty do rejestracji. Po rejestracji auto można odebrać jeszcze tego samego dnia. Kontakt jest dobry. Natomiast w appce oprócz potwierdzenia płatności nic się nie zmieniło oprócz potwierdzenia płatności. Dostawa TBD.
Data dostawy Ci sie pojawi jak wysla dokumenty i zadzwoni Pan z przygotowania samochodow. Wtedy bedziesz mial godzine i dzien potwierdzony ostatecznie :) I do momentu odbioru bez zmian w aplikacji. Jak podpiszesz protokół na tablecie auto pojawi Ci sie w aplikacji i bedziesz mogl jechac :)

SkropMe

Zadomawiam się
Dostałem maila że numer VIN został przydzielony do zamówienia, mam sprawdzić dane czy są poprawne do faktury. W kodzie strony nic nie widać, termin mam na Luty dostawy. Nie wiem co myśleć 😅
W jaki sposób mogę zmienić dane do faktury, wpisane mam dwie osoby a potrzebuje zmienić na tą jedną.

Lupin

Zadomawiam się
Dostałem maila że numer VIN został przydzielony do zamówienia, mam sprawdzić dane czy są poprawne do faktury. W kodzie strony nic nie widać, termin mam na Luty dostawy. Nie wiem co myśleć 😅
Prawdopodobnie ktoś zrezygnował i byłeś następny w kolejce do przydzielenia auta 😉

krzyss

Pionier e-mobilności
A zmień danych do faktury gdzie mogę zrobić? Potrzebuje wykreślić jedna osobę z dwóch
Napisz maila. Ze prosisz o fakture na takie a takie dane.

SkropMe

Zadomawiam się
Dobra zmienili mi dzięki bardzo, vinu. Lodzie strony brak ale na fakturze jest, termin dostawy nadal luty 2023 ale pewnie się zmieni

krzyss

Pionier e-mobilności
Dobra zmienili mi dzięki bardzo, vinu. Lodzie strony brak ale na fakturze jest, termin dostawy nadal luty 2023 ale pewnie się zmieni
Czyli jak chca to szybko odpisuja na maile :)
To teraz plac i odbieraj to bedzie jeszcze we wrzesniu !!!

SkropMe

Zadomawiam się
Czyli jak chca to szybko odpisuja na maile :)
To teraz plac i odbieraj to bedzie jeszcze we wrzesniu !!!
Tylko zmienili mi dane na te których nie chciałem bo stwierdzili że zamówienie jest na mnie a były tam dwa imiona i nazwiska, wiec faktura musi być na mnie