Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022

viallos

Pionier e-mobilności
Dostałem przed chwilą emaila od TNT o przesyłce z dokumentami, która w poniedziałek ma wyjechać z Ząbek. Czy to oznacza, że samochody są już/będą w weekend w Polsce? 🤯
Nie wiem co to oznacza ale dostałem tego samego maila ;-)

bojarex

Nowy na Forum
Nie wiem co to oznacza ale dostałem tego samego maila ;-)
Panowie mają kilkaset samochodów do wydania. Przygotowują już dokumenty do wysłania. Jak tylko przyjadą samochody, to od razu wysyłają dokumenty do rejestratorów.
Teoretycznie to oni już mają wszystkie potrzebne dokumenty. Nie chcą jednak pozwolić na rejestrowanie samochodów przed dostawą

Last edited:

pluto

Pionier e-mobilności
Pojawiły się pierwsze egzemplarze modelu 3 do kupienia "od ręki" ;)

TM3 Q3.jpg

Nemiroff

Zadomawiam się
Czy u trędowatych nieszczęśników, na których w tym kwartale nie spłynęła łaska najwyższego Elona pozwalająca nabyć gadżet na czterech gumach, który otwiera bramy do sekty elektromobilnych podsekta tesla, ukazał się może nowy termin w najświętszej aplikacji, wlewający w serce odrobinę otuchy? U mnie w aplikacji pusto, jestem zapewne wśród tych nieszczęśników z 7 kręgu Dantego….

Piernik

Posiadacz elektryka
Czy u trędowatych nieszczęśników, na których w tym kwartale nie spłynęła łaska najwyższego Elona pozwalająca nabyć gadżet na czterech gumach, który otwiera bramy do sekty elektromobilnych podsekta tesla, ukazał się może nowy termin w najświętszej aplikacji, wlewający w serce odrobinę otuchy? U mnie w aplikacji pusto, jestem zapewne wśród tych nieszczęśników z 7 kręgu Dantego….
Terminów nie ma nawet u tych co opłacili faktury.

aneks

Nowy na Forum
zamówienie z listopada 2021 - nadal 0 kontaktu, kiedys mialem przypisany termin na maj 2022 ale szybko zniknął, od tamtego czasu pusto

pluto

Pionier e-mobilności
A ja mam dalej sierpień 2022 :D - brak VINU, brak kontaktu pewnie będzie na IV kwartał bo pod koniec roku więcej ludzi rezygnuje/ przekłada termin na rzecz nowego rocznika.

IMG_20220911_114807.jpg

Last edited: